Başkan Esen çiçeği burnunda üniversiteli gençlerle buluştu

Başkan Esen çiçeği burnunda üniversiteli gençlerle buluştu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, üniversiteyi kazanan 'Çankırılı' öğrencileri tebrik ederek çiçeği burnunda üniversiteli gençlere ilk hediyelerini takdim etti.

ÇANKIRI Belediyesi, üniversiteyi kazanan Çankırılı öğrencileri Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği kutlama töreninde bir araya getirdi.

Öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "Çankırı’nın gururu gençler olarak şehrimizin başka yerlerdeki en önemli tanıtım elçileri sizlersiniz. Şehrimizin kültürünü, güzelliklerini kendiniz ile birlikte her yere taşıyın. Diğer illere pırıl pırıl gençlerimizi gönderiyoruz. Üniversiteli yıllarınızı iyi değerlendirin. Edindiğiniz bilgi ve tecrübeler ile sizleri ülkenize ve Çankırı’ya hizmette görmeyi istiyoruz. Bu süreçte sizlere destek veren ailelerinize ve öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum. Ülkemizi çok iyi noktalara taşıyacak olan sizlersiniz.” dedi.

Kutlama töreni, Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Müdürü Çelebi Çağlayan “Kariyer Yolculuğunda İlk Adım” konulu konferansı ve öğrencilere tavsiyeleri ile devam etti.

Tören sonunda üniversiteyi kazanan Çankırılı öğrencilere Başkan Esen tarafından hediyeleri takdim edildi.

cankiri-universiteli-gencler-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler