Başkan Esen: Gayret bizden, takdir vatandaşımızdan, yardım Allah'tan

Başkan Esen: Gayret bizden, takdir vatandaşımızdan, yardım Allah'tan

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  Ramazan Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Ortak akıl, ortak karar ile birlik, beraberlik vurgusu yapan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ramazan ayı etkinliklerini de değerlendirerek “Gayret bizden, takdir vatandaşımızdan, yardım ise Allah’tan” dedi. Başkan Esen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz, manevi ikliminden istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek hep birlikte bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. 

Ramazan ayı içerisinde Büyük Camii altına kurduğumuz iftar çadırımızda özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için verdiğimiz iftar yemekleri ile güzel bir geleneğimizi bu yıl da devam ettirdik. İftar sofralarımıza destek olan kurum, kuruluş ve şahıslara ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Başlattığımız Gıda Bankası Projemize Ramazan ayı süresince vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi de bizleri ziyadesi ile memnun etti. Çankırı halkının öz değerlerine bağlılığı ve yardımlaşmadaki yarışı, Yaranlar Diyarı Çankırımıza yine çok yakıştı. Misafirimiz olarak iftar sofralarımızı zenginleştiren ve hayırsever vatandaşlarımızdan  Allah razı olsun. 

Yine Ramazan ayında Cuma ve Cumartesi günleri Karatekin Parkı’nda kurduğumuz Ramazan Sokağı, vatandaşlarımızı iftar sonrasında da bir araya getiren güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çivitçioğlu Medresemiz, muhabbet etmek isteyenleri ağırladı. Tüm etkinliklerimiz; gönül köprülerinin kurulması, özlemini duyduğumuz paylaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi için önemli vesiledir.

Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada gayret bizden, takdir vatandaşımızdan, yardım ise Allah’tandır.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerim başta olmak üzere Türk-İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler