Başkan Esen ilk iftarı Kızılırmak'ta şehit ailesinin evinde yaptı

Başkan Esen ilk iftarı Kızılırmak'ta şehit ailesinin evinde yaptı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen,  ailesi ile birlikte ilk iftarını Fırat Kalkanı operasyonları sürdürülürken PKK/PYD'li teröristlerce TSK konvoyuna yapılan saldırı sonrasında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yalçın Koca’nın baba ocağında yaptı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ramazan ayının ilk iftarını Şehit Yalçın Koca’nın ailesi ile birlikte yaptı.

Kızılırmak’ın Güneykışla köyünde bulunan şehit ailesinin evine misafir olan Başkan Esen, “İlk iftar gününü yakın zamanda şehit olan evladımız Yalçın Koca’nın ailesi ile paylaşmak istedik. Bugün oğullarının adına Koca ailesinin kapısını çaldık, evlatları olduk. Şehidimizin ruhu şad olsun. Geride bıraktıkları aileleri bizim ailemizdir. Ay yıldızlı şanlı bayrağımız dalgalansın diye canlarını feda eden aziz evlatlarımızdan Allah razı olsun. Aileleri ile birlikte olmak, bir Ramazan akşamında ekmeğimizi paylaşmak bizim için onur ve gurur verici.” dedi. İftar yemeğinin ardından şehit Yalçın Koca ve diğer şehitlerimiz için dualar edildi. 

ismail-hakki-esen-yalcin-koca-sehit-kizilirmak-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler