Başkan Esen, muhtarlar ile istişare toplantısında buluştu

Başkan Esen, muhtarlar ile istişare toplantısında buluştu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, muhtarlarla birlikte gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantısında vatandaşların istek, talep ve şikâyetleri hakkında bilgiler aldı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Sosyal Tesis ve Millet Kıraathanesi’nde gerçekleşen istişare toplantısında mahalle sakinlerinin istek ve beklentileri tespit edildi. Toplantıya Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de katıldı.

Başkan Esen, gerçekleştirdiği istişare ve değerlendirme toplantısında vatandaşların istek, talep ve şikâyetleri hakkında muhtarlardan bilgi aldı. Merkez mahalleler ile iletişimde muhtarların yerel yönetimin gözü ve kulağı olduğunu belirten Esen, "Muhtarlarımız, mahallelerdeki en önemli temsilcilerimiz. Hizmetlerimizi şehrimizin en ücra noktasına kadar götürerek vatandaşımızın beklentisini karşılamak ve yaşam kalitesini arttırmak istiyoruz. Bu anlamda, muhtarlarımız ile istişare ederek mahallelerimizin sorunlarını dinliyor, ekibimiz ile birlikte kalıcı çözümler geliştiriyor ve ihtiyaç duyulan bölgelere uyguluyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler