Başkan Esen, STK Başkanlarıyla biraraya geldi

Başkan Esen, STK Başkanlarıyla biraraya geldi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 26-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Tuz Festivali çalışmaları dahilinde, başta ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelik olmak üzere STK başkanlarıyla biraraya geldi.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bugün sabah saatlerinde 26-28 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Uluslararası Tuz Festivali için çalışmalarının sürdürürken, başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten olmak üzere şehir merkezindeki STK başkanlarıyla biraraya gelerek festivalle ilgili görüş alış-verişinde bulundu. 

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen toplantı ile ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; "26, 27, 28 Ağustos'ta düzenleyeceğimiz Uluslararası Tuz Festivalimizle ilgili STK temsilcilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli fikirleri için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

tuz-festivali-cankiri-resim-02.jpg

Başkan Esen paylaşımı sonrasında Belediye Basın Bürosu'ndan gönderilen basın bülteninde de “Bu yalnızca bizim değil, tüm Çankırı’nın festivali olsun istiyoruz. Bu anlamda herkese ulaşıyor, herkesin fikrini alıyoruz. Festivalde ‘şu da olmalı’ dediğiniz ne varsa lütfen bizimle paylaşın. Çünkü sizler festivalde misafir değil, ev sahibi olacaksınız. Bu festivali Çankırı Belediyesi olarak biz organize ediyoruz ama festivalin ev sahibi Çankırılılar'dır.” dedi. 

STK temsilcilerinden gelen önerileri de dinleyen Başkan Esen, 3 gün boyunca dolu dolu geçecek etkinliklere tüm Çankırılılar'a davette bulundu.

FESTİVAL'İN AĞIR TOPU HALUK LEVENT

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Uluslararası Tuz Festivali'nin sanatçı konukları arasında Haluk Levent'in de olacağı öğrenildi. Sanatçı 28 Ağustos'ta Çankırı'da Belediye Meydanı'nda sevenleriyle buluşacak.

haluk-levent-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler