Başkan Esen Tatlıçay'ın 2. Etap ihalesini iptal etti

Başkan Esen Tatlıçay'ın 2. Etap ihalesini iptal etti

Çankırı Merkez Tatlıçay Deresi Islahı 2. Etap yapım işi, geçtiğimiz günlerde 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihae usulü ile ihale edildi. Tek firmanın katıldığı ihaleyi Belediye Başkanı Esen iptal etti.

EDİTÖR'den:

Sayın okuyucu, haberimizle ilgili elde ettiğimiz mevcut bilgilerimizi 'doğrulatma' aşamasında, muhataplarına gsm yoluyla ulaştığımız halde tarafımıza 'yanıt' vermediklerinden dolayı (!) sağlayamadığımız 'bütünlük'ten dolayı ayrıntıları detaylı şekilde sizlere sunamıyoruz...

Bu aşamada elimizdeki bilgileri derleyecek olursak;

Çankırı Belediyesi'nin Tatlıçay ile ilintili 2 ihale gerçekleştirdiğini, 

- Birinci ihalenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ayırdığı 'kaynak' üzerinden gerçekleştirildiği ve bu ihaleyi de daha önce Çankırı Belediyesi'nin ihalelerine giren (İrfan Dinç dönemi) ismin aldığı yönünde.

- İkinci ihale ise yine Tatlıçay'la ilgili ve bunun toplam harcamalarının da Çankırı Belediyesi'nin kaynaklarıyla oluşturulan bütçeden karşılanacak olması.

Sözcü18 olarak cevabını bulamadığımız soru;

- Hangi ihalenin iptal edildiği!!!

Konuyla ilgili hem kendimizi daha fazla yormama adına hem de 'bilgi kirliliğine' neden olmama adına KONUYLA İLGİLİ SON SÖZÜ, kamuoyunun aydınlanması amacıyla Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'e bırakıyor ve bizatihi kendisinin YAZILI ya da SÖZLÜ açıklamasını beklediğimizin bilinmesini istiyoruz.

Saygılarımla...

Vedat Beki / Editör"

cankiri-belediye-ihale-resim-04.jpeg

Çankırı Belediyesi'nin web sayfasında yer alan 'İhaleler' bölümünde yer alan duyuru...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler