Başkan Esen, TÜRKAV'ın 'salı sohbetleri'ne konuk oldu

Başkan Esen, TÜRKAV'ın 'salı sohbetleri'ne konuk oldu

Çankırı Yâran Evi’nde sohbet havasında gerçekleşen programda Başkan Esen, beş yılda yaptığı yüzlerce proje içerisinden öne çıkan 63 büyük projesini dinleyenleriyle paylaştı.

TÜRKİYE Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanlığı'nın düzenlediği "Salı Sohbetleri"nin bu haftaki konuğu Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen oldu.

Çankırı Yâran Evi’nde sohbet havasında gerçekleşen programda Başkan Esen, beş yılda yaptığı yüzlerce proje içerisinden öne çıkan 63 büyük projesinden bahsetti. Esen, Çankırı’da olmaz denilen ne varsa yaptıklarını söyledi.

Kent Meydanı projesi hakkında detaylı bilgiler veren Esen, meydan projesini uluslararası projelere imza atan mimarların ve peyzajcıların katkısı ile gerçekleştirdiklerini belirterek "270 milyon TL ile Çankırı tarihinde yapılmış en büyük projeye imza attık. Burası, Çankırı’nın en güvenilir yapısı olacak. İlk günden beri açıkladığımız proje budur. Burada başarı hikâyesi var ve bu başarıya gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok." dedi.

Soruları da yanıtlayan Esen, Çankırı’nın ulaşım damarlarındaki tıkanıklıkları tek tek açtıklarını ve ilerleyen süreçte Çankırı Lisesi Kavşağı’na el atacaklarını da söyledi.

Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

turkav-cankiri-sali-sohbetleri-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
87 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler