Başkan Esen, 'vefa'nın bir semt adı olmadığını hatırlattı

Başkan Esen, 'vefa'nın bir semt adı olmadığını hatırlattı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediyede çalışmış ve emekli olmuş personeller ile iftarda bir araya gelerek, kendilerine yıllarca vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediyede çalışmış ve emekli olmuş personeller ile iftarda bir araya geldi. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Esen, emekliye ayrılmış çalışanlara Çankırı’ya yıllarca verdikleri emekten dolayı teşekkür etti. Esen, Çankırı Belediyesi'nin geniş bir aile olduğunu söyleyerek "Sizlerin bizlere devrettiğiniz hizmet bayrağını, sizler gibi kıymetli çalışanlarımız taşımaktadır. Geçmişten günümüze bu şehir için emek vermiş, ter dökmüş tüm çalışmalarımıza canı gönülden şükranlarımı sunuyorum." dedi.

"DÖNEMİNİZDE YAPILAN HER HİZMETTE MUHAKKAK Kİ EMEĞİNİZ VAR"

Hacıali tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine katılım da yoğun oldu. Belediye ailesinin eski üyeleri, birbirlerini görüp sohbet etme fırsatı da yakaladı. Esen, geçmişte aynı iş yerinde ve hatta aynı birim bünyesinde yan yana çalışan mesai arkadaşlarını bir araya getirmekten ayrıca mutluluk duyduklarını ifade ederek "Şehre ve kuruma aidiyeti çok önemseyen birisiyim. Özellikle kurum bağı, sürdürülebilir olmalı. Şehri gezerken bir hizmet gördüğünüzde 'bu bizim zamanımızda yapıldı' dersiniz. Belediye Başkanı tek kişidir. Sizlerin zamanında değil, sizlerle birlikte yapıldı. Döneminizde yapılan her hizmette muhakkak ki emeğiniz var. Gurur verici." dedi.

baskan-esen-cankiri-iftar-resim-04.jpg

baskan-esen-vefa-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler