Başkan Esen’den Anneler Günü mesajı

Başkan Esen’den Anneler Günü mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, pazar günü kutlanacak 'Anneler Günü' nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Esen'in mesajı şöyle:

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Türk milletinin şanlı tarihinin fedakâr anneler ile onların yetiştirdikleri gözü pek evlatlar sayesinde yazıldığının altını çizen Esen, Peygamber Efendimizin “Cennet, annelerin ayakları altındadır.” hadis-i şerifi ile taçlandırdığı anne sevgisini, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgi olarak nitelendirdiği mesajına şu ifadeler ile devam etti:

“Geleceğimizi elleri ve güzel yürekleri ile inşa eden annelerimizin varlığı bizler için onurdur. Yerel yönetim olarak şehrimiz için yaptığımız her çalışmamızı, annelerimizin azminden ilham alıyoruz. Şehrimizi temizlerken, çiçeklerimizi dikerken, yöresel ürünlerimize sahip çıkarken, bozulanı tamir edip kırılanı onarırken, kendimiz üretip kendimiz kullanırken, tasarruf ederken, bu şehrin insanını severken, dinlerken, dahası hizmet etmekten hiç yorulmazken hep annelerimizden ilham alıyoruz. Onların gayretinin, sevgisinin ve fedakârlığının ilham olamayacağı bir şey olabilir mi? Annelerimiz, toplumsal değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında en zor koşullarda dahi önemli bir sorumluluğu yerine getirmişse bugün de en önemli güvencesidir.

Bu vesile ile başta şehit anneleri, üzerimde büyük emeği olan annem ve bana güzel bir hayatın kapılarını açan sevgili eşim başta olmak üzere yüreği annelik hissi ile dolu tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler