Başkan Esen'den başarılı güreşçilere ödül

Başkan Esen'den başarılı güreşçilere ödül

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, geçtiğimiz hafta Afyon’da düzenlenen İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda bir altın ve iki bronz madalya kazanarak Türkiye Milli Takım kampına davet edilen güreşçilerini ödüllendirdi.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Yerel yönetim olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmek için gerekli altyapıyı oluşturmaya ve yatırımlara devam edeceğiz. Belediye Spor Kulübümüz çatısı altında yetişen sporcularımızın Çankırı’ya nice gururlar yaşatacaklarına eminiz.” ifadelerini kullanarak sporcularını ve kulüp yöneticilerini tebrik etti. 

İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’ndan Yıldızlar 100 kg’da şampiyonluğu elde eden Şükrü Berke Özden, büyükler kategorisinde 97 kg’da Türkiye üçüncüsü olan Seyfullah Karadeniz ile 14–15 yaş Minikler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 68 kg’da üçüncü olan Fatih Özgen, Başkan Esen tarafından ödüllendirildi. Başkanlık makamında gerçekleşen ödül töreninde Esen, elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam eden Çankırı Belediye Spor Kulübü güreş takımına başarılar diledi. 

cankiri-belediye-sporculara-odul-resim-012.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler