Başkan Esen, dün görevden aldıklarını bugün 'köstekli saatle' uğurladı!

Başkan Esen, dün görevden aldıklarını bugün 'köstekli saatle' uğurladı!

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, dün sabah görevden aldığı Başkan Yardımcıları İhsan Bostan ve Mehmet Hallaç'ı bugün 'köstekli saat'le uğurladı.

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, dün sabah görevden aldığı 3 başkan yardımcısından İhsan Bostan ve Mehmet Hallaç'ı bugün makam odasında 'köstekli saat' hediye ederek uğurlarken, Selahattin Aykurt'un dün verdiği emeklilik dilekçesi nedeniyle belediyeden ayrıldığı için kendisine 'teşekkür' edilemediği öğrenildi.

Başkan Esen'in, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; "Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Mesai arkadaşlığından öte kardeşim gibi gördüğüm kıymetli arkadaşlarıma üstün gayret ve başarıları için teşekkür ediyorum" dedi.

İşte o paylaşım

whatsapp-image-2021-01-22-at-15-52-04.jpeg

İHSAN BOSTAN, BELEDİYE İLE İLİŞİĞİNİ BUGÜN KESTİ
Görevden alınan Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bostan'ın bugün verdiği dilekçe ile Çankırı Belediyesi'nden ilişiğini kestiği ve daha önce görev yaptığı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesindeki görevine dönüş işlemlerine başladığı bildirildi.

KİM DER Kİ BU ADAMLAR GÖREVDEN ALINDI?
Başkan Esen'in görevden aldığı başkan yardımcılarından ikisini "köstekli saat" ile uğurlaması "eşi benzeri olmayan" (!) bir görüntü olarak karşımıza çıktı! İşin arka yüzünü bilmeyenler sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma bakınca "Başkan belediyeden emekli (!) olan personelini ödüllendirmiş" denilebilir! 

Bununla birlikte İhsan Bostan ve Mehmet Hallaç da Çankırı siyasetinde; 'görevden alınıp da' sonrasında 'ödüllendirilen' ilk isimler olarak yerel tarihteki yerlerini çoktan almış oldular!

BAŞKAN YARDIMCILIĞI KOLTUKLARINDAN İLKİ SAHİBİNİ BULDU!
Öte yandan görevden alınan 3 belediye başkan yardımcısından boşalan koltuklardan ilkinin sahibi belli oldu!

Dün geceden itibaren gerek belediye gerekse parti tabanında ismi sıkça telaffuz edilen ve halen Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koltuğunda oturan Metin Keskinkılıç'ın "Belediye Başkan Yardımcısı" olarak atanacağı öğrenildi.

MEHMET HALLAÇ, ETÜT PROJE MÜDÜRÜ OLDU!
Mehmet Hallaç akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pazartesi günü mesaiye "Etüt-Proje Müdürü" olarak gideceğini duyurdu. Hallaç'ın paylaşımı şöyle:

"Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen Bey'e nazik davranışı ve hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum.
Pazartesi günü Çankırı Belediyesi Etüt Proje Müdürü olarak yeni görevime başlayacağım. Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen Bey'le aramızda amir memur hukuku değil, kardeşlikten öte ÜLKÜDAŞLIK hukuku vardır. Ülküdaşlık hukukumuzu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz.
Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum."

İşte o paylaşım:

mehmet-hallac-paylasim-resim-01.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler