Başkan Esen'den Regaip Kandili mesajı

Başkan Esen'den Regaip Kandili mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Regaip Kandili dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Esen, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizleri Ramazan ayına ulaştıran üç ayların müjdecisi Recep ayının ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili barış, huzur, kardeşlik, mutluluk, bolluk ve bereket adına güzel değerlendirmemiz gereken gecelerdendir. Bu gece, Yüce Allah tüm milletimize rahmetinden bol bol nasip eylesin. 
Hiçbir insanı birbirinden bağımsız düşünemeyiz. Toplumsal alanda her bir fert, zincirin bir halkasıdır. Birlik, beraberlik ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günlerde insani ve ahlaki meziyetlerin daha da yaygınlaşmasına gayret etmeli ve insanlığa olumlu katkılar sağlamaya çalışmalıyız. İyi olmanın, iyi düşünmenin hepimize iyi geleceğini unutmamalıyız.

Son bir yıldır üzerimize kara bulut gibi çöken salgın hastalık karşısında özellikle sağlık çalışanlarımızın olağanüstü çabası takdire şayandır. Onlara sabır ve güç diliyorum. Covid-19 salgını sürecinde ortak hareket etmenin, birbirimizin haklarına değer vermenin bir kez daha önemini gördük. Tüm dünyanın salgından en az hasar ile kurtulmasını diliyorum. 

Bu vesile ile başta hemşehrilerim olmak üzere Türk-İslam âleminin Regaip Kandili’ni içtenlik ve samimiyet ile kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık adına sağlık, mutluluk ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler