Başkan Esen'e kendi iftarında 'soğuk duş'

Başkan Esen'e kendi iftarında 'soğuk duş'

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dün akşam Hacıali Dinlenme Tesisleri'nde düzenlediği 'iftar programı' başta bazı Belediye Meclis Üyeleri olmak üzere çok sayıda MHP'linin boykotu ile gerçekleşti.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in dün akşam Hacıali Tesisleri'nde düzenlediği 'iftar' programı tam anlamıyla kendisi adına 'soğuk duş' oldu.

Hafta başından itibaren gerek MHP Merkez İlçe'nin telefon mesajları gerekse Belediye Başkanı Esen'in 'özel kalem' aracılığıyla 'iftar programı'na yapılan davetlere karşın, başta bazı belediye meclis üyeleri olmak üzere, MHP Çankırı eski il başkanları, genel seçimlerde milletvekili adayı olarak listelerde yer alan isimler dahil olmak üzere ülkücü camianın bazı ağır topları iftar programında yer almadı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin MHP tabanının yakından tanıdığı bazı isimlerle yaptığı görüşmelerden çıkan ortak düşünce; "Belediye Başkanı geride bıraktığımız 3 yıllık mesaisine bakıldığında kendi tabanından da tepkiler aldığı çok açık. Bununla birlikte Belediye Meclis üyelerimizle yaşadığı görüş ayrılıkları da kendisi adına üzücü. Dün akşamki iftar programı MHP tabanı ile Belediye Başkanı arasındaki kopukluğu net olarak ortaya koymuştur. Beklentimiz odur ki, Sayın Başkan şapkayı önüne koyup 'Ben nerede hatalar yapıyorum?' sorusunu kendisine sorması ve bunun cevabını vermesidir" dediler.

İftar programından görüntüler:

mhp-cankiri-iftar-ismail-hakki-esen-resim-04.jpg

cankiri-mhp-iftar-resim-000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler