Başkan Esen'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Başkan Esen'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Esen, mesajında Cumhuriyetimizin 100. yıl meşalesini, geleceğe umutla bakan, heyecanını diri tutan, bilim ve teknoloji ışığında aklı, bedeni ve fikri güçlü gençler ile yakacaklarını söyledi.

Başkan Esen'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı şöyle:

"CUMHURİYET'İN ASIL SAHİBİ GENÇLERDİR"

"Ebedi Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk halkının en büyük mirası Türkiye Cumhuriyeti’nin yegâne koruyucuları, asıl sahibi gençlerimizdir. Genç Cumhuriyeti fikri ile yücelten gençlerimiz, bu eşsiz mirası her dönemin genç kuşakları ile bir asra taşımayı başarmıştır. Atatürk’ün de dediği gibi 'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.' Onu yaşatacak, koruyacak, yüceltecek olan ise gençlerimizdir.

"DÜNYA BARIŞINA GENÇLERİMİZ ÖNCÜLÜK EDECEK"

Cumhuriyetimiz, ikinci yüzyılına demokrasiyi ve evrenselliği özümsemiş, bilgi çağını yakalamış, kültür, sanat, spor ve bilim başta olmak üzere yaşamın her alanında kendisini yetiştirmiş Türk gençliği sayesinde daha da yükselecektir. Türkiye Cumhuriyetinin ivmesi her zaman yukarı doğru; üretim, başarı, ekonomi ve sosyal kalkınma odaklıdır. Özlemini duyduğumuz dünya barışına, huzuruna, sevgi, hoşgörü ve kardeşliğe gençlerimiz öncülük edecektir. İnanıyorum ki; önümüzdeki yüzyıl, Türk çocuklarının ve gençlerinin yüzyılı olacaktır.

Bu vesileyle; devletimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnet ile anıyor, aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler