Başkan Esen'in Çankırılı'ya 'havuz' vaadi boş çıktı!

Başkan Esen'in Çankırılı'ya 'havuz' vaadi boş çıktı!

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in Çankırıspor'a 49 yıllığına kiralanan tesis üzerine projelendirdiği ve "Küçük Ahmet'in isteği gerçek oluyor" diyerek kamuoyuna duyurduğu açık yüzme havuzu projesi, bugüne kadar gerçekleşmedi.

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in yaz başında açıkladığı "Küçük Ahmet'in isteği gerçek oluyor" başlıklı 'açık yüzme havuzu' projesi, Ağustos ayının son günlerini yaşamamıza karşın henüz hayata geçirilemediği görüldü. Projenin hayata geçirilememesinin sebepleri üzerinde iddialar çok farklı olmasına karşın Belediye Başkanı Esen'in her daim olduğu gibi bu konu hakkında da kamuoyunu tatmin eden bir açıklamada bulunmaması kafalarda soru işaretleri yaratmakta.

Ülke genelinde yağışsız ve olabildiğinde bunaltıcı sıcaklar altında kavrulan Anadolu'nun küçük kenti Çankırı için adeta bir 'nefes' olması beklenen 'açık yüzme havuzu' projesi için halen yargı sürecini tamamlamamış bir alanın seçilmiş olması, projenin akamete uğramasının en büyük nedenlerinden birisi olarak görülmekte.

BAŞKAN ESEN KAMUOYUNU AYDINLATMALI

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in altı-üstü bir açık yüzme havuzu vaadini gerçekleştirememiş olmasının nedenlerini Sözcü18 Haber Merkezi olarak çok iyi biliyoruz! Ancak konuyla ilgili ilk ve son sözü Sayın Başkan'a bırakarak hiç değilse bu konuda gerçekleri kamuoyu ile paylaşmasını talep ediyoruz.

Ayrıntılar geliyor...

kucuk-ahmet-havuz-cankiri-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler