Başkan Harmandardan veda mesajı!

Başkan Harmandar'dan veda mesajı!

İstanbul'da hizmet veren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar görevi bırakacağını açıkladı.

Pazar günü Levent'de Şirvan Kebap'da Nevzat Ayaz, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş'la birlikte siyasetçi, bürokrat, işadamı ve stk yöneticilerinin katıldığı yaklaşık 500 Çankırı insanı Vakfın düzenlediği geleneksel bahar kahvaltısında buluştu.

Kahvaltının ev sahibi Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, yaptığı konuşmada "2014 Mart ayında gerçekleşecek olan genel kurulumuzda görevi bırakacağımı buradan bildirmek istiyorum. Yeni arkadaşlarımızın yıllardır üstlendiğimiz bu görevi devralma zamanı geldi" dedi.

2014 YILI İSTANBUL'DA YAŞAYAN
ÇANKIRI İNSANI İÇİN ZİYADESİYLE ÖNEMLİ

Vakıf Başkanı Harmandar 2014 yılında ülke genelinde yapılacak yerel seçimlere de işaret ederek "Yerel seçimlerde insanımızın yerel yönetim kadrolarında yer almalarını canı gönülden istiyor ve vakıf yönetimi olarak da destekliyoruz. Bölücü kadrolarda yer almamak koşuluyla farklı düşüncelere sahip her siyasi partimize üye olan Çankırı insanını aday olduğu bölgede sahip olduğumuz güç ve imkanlarla destekleyeceğimizi buradan ilan ediyorum. Yeter ki insanımız belediye meclis üyeliği, belediye başkanlığı gibi görevlere talip olsunlar" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon için Başkan Sarıgül'e de teşekkürlerini ifade eden Başkan Harmandar "Sayın Başkan Sarıgül'ün Çankırı insanına ve Vakfımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkürü borç biliyorum" dedi.

cankiri-vakif-kahvalti-sozcu18-vedatbeki-ibrahimzencirci-sozcu-resim-051.jpg

SÖZCÜ18 DE KAHVALTIDAYDI
Pazar günü Levent'de gerçekleştirilen "bahar kahvaltısı"na Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ve yazı ailesinin güçlü isimlerinden İbrahim Zencirci kızı Ilgaz Zencirci ile birlikte katıldı.

Organizasyonda söz alan Vakıf Başkanı Eşref Harmandar ve ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş yaptıkları ayrı ayrı konuşmalarda "Sözcü18'in Çankırı gündemine dair yaptıkları haberlerle özellikle gurbette yaşayan Çankırı insanının gözü-kulağı olduğunu" belirtmeleri bizler adına ayrıca gurur vesilesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler