Başkan Öztürk'den Ilgazlı çocuklara yüzme havuzu

Başkan Öztürk'den Ilgazlı çocuklara yüzme havuzu

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk göreve gelişinin yüz gününü geride bırakırken, seçim öncesi verdiği sözleri uygulamaya başladı.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, Ramazan ayında başlattığı ‘ramazan sokağı’ etkinligi ile çocukların büyük beğenisini toplamıştı. Başkan, yaz sıcağında da adeta Ilgaz’a deniz getirerek çocuklara büyük bir sürpriz yaptı.

Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü futbol sahası yanındaki boş alana çocuklar için 25x15 metre ebatlarında 1 metre yüksekliğinde 100 bin TL harcama ile yapılan yüzme havuzu, Belediye tarafından çocukların hizmetine açıldı.

Belediye imkanlarıyla kurulan yüzme havuzunda haftanın belirli günlerinde kız ve erkek çocuklar yüzme öğretmenleri eşliğinde ders alarak havuzdan yararlanacaklar.

"HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ"

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk "Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü futbol sahamızın yanında bulunan boş alanını, sıcaklığın yoğun olarak yaşandığı şu aylarda çocuklarımızın deniz özlemini gidermeye yönelik havuz projesiyle değerlendirdik. Kısa sürede projelendirerek tamamladığımız yüzme havuzunun ilk gününde çocuklarımızın heyecanları görülmeye değerdi. Hava kararmasına rağmen havuzdan çıkmak istemediler. Haftanın 4 günü erkek, 3 günü de kız çocuklarımıza hizmet verecek olan havuzda bir yüzme hocası ve bir de cankurtaran görevlendireceğiz. İlçemizin çocukları yaz tatillerini doya doya yaşasınlar" dedi.

cankiri-ilgaz-mehmed-ozturk-yuzme-havuzu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler