Başkan Sopacı, ayağının tozuyla 'muhtarlar günü'nü kutladı

Başkan Sopacı, ayağının tozuyla 'muhtarlar günü'nü kutladı

20-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen "Çankırı Tanıtım Günleri"ne katılarak ayağının tozuyla döndüğü Çerkeş'de "Muhtarlar Günü" organizasyonu yapan Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yoğun çalışma temposunu sürdürüyor...

ÇANKIRI ilçeleri içerisinde göstermiş olduğu 'belediyecilik' performansıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmış olan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, 4 gündür İstanbul'da gerçekleştirilen "Çankırı Tanıtım Günleri"nden döner dönmez 'muhtarlar'ı biraraya getirerek onların 'muhtarlar günü'nü kutladı.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen yemekli toplantıya başta Çerkeş İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Sopacı "Devletimiz ve milletimiz arasında köprü vazifesi gören ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarımız ile Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir araya gelerek kıymetli muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutladık. Muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Geceden fotoğraf kareleri...

cankiri-hasan-sopaci-cerkes-resim-03.jpg

cankiri-hasan-sopaci-cerkes-resim-01.jpg

cankiri-hasan-sopaci-cerkes-resim-05.jpg

cankiri-hasan-sopaci-cerkes-resim-04.jpg

cankiri-hasan-sopaci-cerkes-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler