Başkan Sopacı sanayicilere seslendi: Sizler başımızın tacısınız

Başkan Sopacı sanayicilere seslendi: Sizler başımızın tacısınız

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bu akşam yapımı tamamlanan yeni Belediye Kültür Merkezi'nde Başkan Hasan Sopacı'nın ev sahipliğinde Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren sanayiciler ile tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

ÇERKEŞ Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Sopacı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayici-iş insanlarını biraraya getirerek önemli bir birlikteliğin yaşanmasına vesile oldu.

BAŞKAN SOPACI: SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ

Gecede bir konuşma yapan Belediye ve Organize Sanayi Başkanı Hasan Sopacı, gecede yaptığı konuşmada bölgede yatırım yapan iş insanlarına seslenerek; "Büyüyen ve gelişen Çerkeş Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapan sizler, her biriniz başımızın tacısınız. Çerkeş'imizin sahip olduğu potansiyeli çok daha ileri noktalara taşıma hedefinde hemfikir olduğumuz sizler ile birlikte omuz omuza vererek, ilçemizin sanayi ve ticaretini daha da geliştireceğimizden hiç kuşkum yok. Sizler ilimiz, ülkemiz için çalışıyorsunuz. İyi günde kötü günde birlikte olacağımızın bilincindeyiz. Bu bilinç doğrultusunda Çerkeş sanayisi, üretimi-istihdamı ve istikrarı ile ülkemiz ekonomisine güç katmaya devam edecektir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

GECEYE KATILANLAR

Toplantıya; Aytaç, Pir-İnci, Raftürk, Alparslan Kağıt, Özgün Metal, Dülger, Kaşgarlı Terlik, Caka Toys, Eren Çorap, Altın İş, Karataş Tekstil, Koru Tekstil, Arman Filament, FMS Mobilya, NESCO, Furkan Metal, Temmuz Triko, HG Asansör, Özacar Kereste, Ünaldı Orman Ürünleri, Kahraman Mobilya, Polirem, 616 İkizler Yapı, Haser Makina yetkilileri; Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çerkeş Belediye Meclis Üyeleri, KOSGEB Çankırı İl Müdürü Cengiz Uğur, KUZKA Çankırı sorumlusu Oral Taşcı, İş-Kur Çankırı İl Müdürü Alim Çaycı ile Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcileri Fahrettin Akyol ile Recep Şeker katıldılar.

cerkes-organize-sanayi-resim-01.jpg

cerkes-hasan-sopaci-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler