Başkan Sopacı'dan belediye işçisine 'bayram' sürprizi

Başkan Sopacı'dan belediye işçisine 'bayram' sürprizi

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, bayram öncesi belediye çalışanlarına büyük bir sürpriz yaptı ve asgari ücret zammına ek olarak maaşlara 900 ila 2 bin Türk Lirası arasında zam verdi.

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'de Belediye Başkanı Hasan Sopacı güzel işlere imza atmaya hızla devam ediyor. Başkan Sopacı son olarak Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarına 'asgari ücret zammı'na ek olarak 900 lira ile 2 bin lira arasında ciddi bir artış gerçekleştirdi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Hasan Sopacı şunları söyledi:

"Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Çerkeşimize hizmet için emek veren kıymetli mesai arkadaşlarım, Belediye işçilerimizin ücretlerinde asgari ücret zammına ek olarak 900 TL ile 2 bin TM arasında ciddi bir artış gerçekleştirdik. Böylece Çerkeş Belediyesi'nde en düşük işçi aylığı 6 bin 400 TL oldu. Çalışanlarımıza hayırlı olsun."

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BAŞKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye çalışanları Başkan Sopacı'nın bayram öncesi yaptığı bu güzel ve anlamlı jest için "Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız Çerkeş'in kalkınması için gece-gündüz demeden çalışırken bizlerin de emeğimizin karşılığını almamız yönünde gösterdiği gayretler yadsınamaz. Belediye çalışanları olarak kendisine şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

cerkes-belediyesi-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler