Başkent Ankara'da Behzat Ç krizi!

Başkent Ankara'da Behzat Ç krizi!

CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı alması sonrası Mansur Yavaş itiraz etti.

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayının Vali ve Behzat Ç. yapımlarındaki rolleriyle akıllara kazınan tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu olduğu kaydedildi. CHP MYK’den geçen karar Parti Meclisi'nce de oylanarak kabul edildi.

MANSUR YAVAŞ ADAYLIĞINI ÇEKEBİLİR İDDİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın Beşikçioğlu'nun adaylığına karşı çıktığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını geri çekeceği iddia edildi.

Yavaş, İYİ Parti'den istifa eden Mesut Özarslan'ın Etimesgut adayı olarak gösterilmesini istedi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA VAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş'ın eski İYİ Partili Mesut Özarslan'ı önerdiği Eitmesgut adaylığı için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun konuşulması üzerine partiye tavır alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını geri çekeceği iddialarına ilişkin konuştu.

Özel, "Ben bu fikrimi ilk paylaştığımda Mansur Bey’in hoşuna gitmişti, halen de daha hoşuna gideceğini düşünüyorum. Belki Etimesgut’la ilgili başka bir şey olabilir. Ama Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktır, orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler