Başkent Ankara'da işlenen cinayetin perde arkası: Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını katletti

Başkent Ankara'da işlenen cinayetin perde arkası: Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını katletti

Ankara'da Hasan Doğan'ı öldüren Neşe Beydoğan'ın 42 yaşındaki adamı kendisinden ayrılmak istediği için katlettiği ileri sürüldü.

ANKARA’nın Mamak ilçesinde ilişki yaşadığı Neşe Beydoğan (28) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Hasan Doğan’ın (42) cenazesi, ailesine teslim edildi. Beydoğan’ın, Hasan Doğan’ı ilişkiyi bitirmek isteyince öldürdüğü öne sürüldü.

7 EL ATEŞ ETTİ

Olay, dün gece saat 22:00 sıralarında Fahri Korutürk Mahallesi 921’inci Sokak’ta meydana geldi. Neşe Beydoğan, evine gitmek için otomobilinden inen Hasan Doğan’a tabanca ile 7 el ateş etti. Hasan Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti.

İKAMETİNİ DEĞİŞTİRMİŞ

Neşe Beydoğan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Evli ve 3 çocuk babası Hasan Doğan’ın, daha önce komşusu olan evli ve 2 çocuk annesi Neşe Beydoğan ile ilişki yaşadığı, bunun açığa çıkması üzerine Beydoğan ile ailesinin ikamet değiştirdiği öğrenildi. Beydoğan’ın, Hasan Doğan’ı ilişkiyi bitirmek istemesi üzerine öldürdüğü ileri sürüldü.

Neşe Beydoğan’ın emniyetteki sorgusu sürerken, Hasan Doğan’ın cenazesi adli tıp kurumundaki işlemleri sonrası ailesine teslim edildi. Cenaze, bugün Mamak ilçesi Ortaköy Mahallesi’nde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler