Başkentli yeni yıla uyutularak girdi!

Başkentli yeni yıla uyutularak girdi!

Bu yıl yerel yönetimlerin yeni yıl programları düzenlememesi nedeniyle, Başkentli yeni yılı evlerinde karşılamak zorunda kaldı. Kızılay'da küçük grupların cılız eğlenceleri vardı.

Türkiye’nin bir çok yerinde görsel şölen ve halk konseri ile 2011 yılına merhaba diyen vatandaşlar Başkent'te yerel yönetimlerin yılbaşı programları yapmaması nedeniyle evlerine hapsolmak zorunda kaldı. 

Ankara’nın bir çok yerinde yılbaşı süslemeleri ve etkinlikler düzenlenmezken şehir merkezi olan Güven parkta vatandaşlar dans eden suları izledi.

2011 yılında örnek bir Başkent olma konusunda çalışmalar yapan Ankara Büyük Şehir Belediyesi yılbaşı için nedense hiçbir etkinlik gerçekleştirmedi. Büyükşehir Belediyesinin yanında Çankaya Belediyesi de yeniyıl eğlenceleri için herhangi bir proje ortaya koymadı.

Keçiören Belediyesinin ilçenin bazı bölgelerinde düzenlediği havai fişek gösterilerinin dışında Başkent, tam anlamıyla yeni yıla uykuda girdi.

Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen Başkentliler Kızılay ve Güven park bölgesinde bir araya geldi. Kendi çabaları ile eğlenmeye çalışan vatandaşlar zaman zaman davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Başkentli Bizim Köçekler Güven Parkta kendilerine özgü kıyafetleri Ankaralılara kısada olsa bir show yaparken, Ankaralı gençler davul zurna eşliğinde kendileri çaldılar oynadılar.

Başkent'te tek bir etkinliğin dahi olmamasını yadırgadıklarını söyleyen bazı vatandaşlar Başkent'te yerel yönetimlerin duyarsızlığından üzüntü duyduklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler