Başyayla, Tuzlada Çankırılılarla buluşuyor

Başyayla, Tuzla'da Çankırılılarla buluşuyor

26 Mart Cumartesi günü Tuzla Kafkale spor salonunda halka açık ücretsiz konserde Turgay Başyayla Çankırılılarla buluşuyor.

Tuzla Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organizasyonu ile 26 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Tuzla Kafkale Spor salonunda halka ücretsiz bir konser düzenlenecek. Konserin sanatçısı, Çankırılı'nın gönlünde ayrı bir yeri olan Turgay Başyayla.x nül

Konserle ilgili olarak Sözcü18 haber merkezine konuşan Dernek Başkanı Faruk İmamoğlu "200 bini aşan nüfusuyla Tuzla'da 25 bin Çankırılı yaşamakta. Bunların 9 bin dolayında bir rakam da seçmen konumunda. Bizler Tuzla'da hemşerilerimizin biraraya gelerek kaynaşması yönünde dernek olarak çalışmalar yapıyoruz. 7'inci büyük organizasyonumuz da 26 Mart Cumartesi günü" dedi.

Orta-Elden köylü olan ve 1972 yılında kurulan dernekte 2009 yılının 13 Temmuz tarihinden itibaren Dernek Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirten İmamoğlu, "Tuzla'da 750 oyu bulunan Erzurumlular böylesi bir ilçeyi idare ediyorlar. Dernek yönetimi olarak bizler böylesi bir durumun Çankırılı lehine dönüşmesi yönünde çaba ve gayret gösteriyoruz. 6 bin kişilik Tuzla Kafkale spor salonunun hınca hınç dolacağından en ufak bir endişem yok. Başta Turgay Başyayla olmak üzere yerel sanatçılarımızla güzel bir gece yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Konser aynı gün saat 20.00'den itibaren Kaçkar TV'den canlı olarak yayımlanacak.

TURGAY BAŞYAYLA: SİNOP KONSERİMİ İPTAL ETTİM
Çankırı insanının sevdiği sanatçı Turgay Başyayla ise konserle ilgili olarak Sözcü18 mikrofonlarına "Aynı tarihte Sinop konserim vardı. Hemşerilerimin teklifine hayır diyemedim. Sinop konserini iptal ederek 26 Mart Cumartesi akşamı Tuzla'da beni seven dostlarımla birlikte olmanın heyecanını şimdiden yaşıyorum. Kendileriyle birlikte olmak bana her zaman güç veriyor" dedi.

Düzenlenen gecenin ana sponsorları arasında Güçlü Deri, Ulus Mobilya, Marmara Beton, Şahin Yapı'nın bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler