Batman'da 'arazi' kavgası: 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Batman'da 'arazi' kavgası: 4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var

Batman'da abi-kardeş arasında tarlada su kuyusu açma meselesinden çıkan tartışmada silahlar konuştu. Silahlı kavgada 4 kişi öldü, 2'si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

BATMAN'a bağlı İkiztepe (Gırberşk) köyünde bugün saat 11:00 sıralarında, akraba iki aile arasında arazi meselesi nedeniyle silahlı kavga çıktı. Kavgada, 4 kişi yaşamını yitirirken 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İluh Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Mehmet Şirin Akın (40), Asker Akın (53) ve Sadık Akın (60) doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralılar Zübeyir Akın ile Yusuf Akın'ın tedavileri ise sürerken, Yusuf Akın'ın da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Polis hastanelerin önünde, jandarma da köyün giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BATMAN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Batman Valiliği, İkiztepe köyünde (Gırberşk) çıkan kavga ve 4 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada şöyle denildi:

"Pazar günü Merkez Girbereşik Mahallesinde akraba olan iki taraf arasında tarlada su kuyusu açma meselesinden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte olayda ateşli silah ve kesici aletlerin kullanılması sonucu, 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar ilimizdeki hastanelerde tedavi altına alınmış olup, bölgede güvenlik güçlerimizce asayiş sağlanmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler