Bayern Münih, Galatasaray'ı İstanbul'da 3-1 yendi

Bayern Münih, Galatasaray'ı İstanbul'da 3-1 yendi

Galatasaray, evinde mükemmel bir oyun sergileyip Bayern'i zorlarken, Alman devinin ikinci yarıda gösterdiği performansa boyun eğmekten kurtulamadı.

ŞAMPİYONLAR Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih'i konuk eden Galatasaray, ilk yarıda mükemmele yakın bir oynadığı maçın ikinci yarısında gelen gollere engel olamayınca sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

İlk düdükten itibaren Bayern Münih'i kendi sahasına hapseden Galatasaray, müthiş bir ön alan presiyle rakibini etkisiz kıldı. Ancak ilk atağında Kingsley Coman ile golü bulan Bayern Münih, 8. dakikada skoru 1-0 yaptı. Yediği gole rağmen oyundan kopmayan Galatasaray, 30. dakikada Mauro Icardi'nin panenka penaltısıyla durumu 1-1'e getirdi.

İlk yarıda Bayern kalesine 16 şut çeken Galatasaray, kalesinde sadece 3 şut gördü. İkinci yarıya da aynı tempoyla başlamak isteyen sarı-kırmızılılar, yakaladıkları pozisyonları bir türlü gole çeviremedi. Dakikalar ilerledikçe Galatasaray oyundan düştü ve Bayern'in yıldızları sahneye çıktı. 73'te Harry Kane, ardından da 79'da Jamal Musiala'nın golleriyle Bayern skoru 3-1 yaptı ve Alman temsilcisi ölüp ölüp dirildiği İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Bayern Münih gruptaki puanını 9'a yükseltirken, Galatasaray 4 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar, 8 Kasım'da Almanya deplasmanında yine Münih ile karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları:
GRUP A
Galatasaray 1-3 Bayern Münih
Manchester United 1-0 FC Copenhagen

GRUP B
Lens 1-1 PSV Eindhoven
Sevilla 1-2 Arsenal

GRUP C
Sporting Braga 1-2 Real Madrid
Union Berlin 0-1 Napoli

GRUP D
Inter 2-1 Salzburg
Benfica 0-1 Real Sociedad

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler