Bayramı canı gönülden kutluyoruz

"Bayramı canı gönülden kutluyoruz"

MHP Çankırı milletvekili adayları Dr. Eraslan ve Yakar ortak yazılı açıklama yaptılar.

MHP Milletvekili adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak ortak bir basın açıklaması yaptılar.  Eraslan ve Yakar’ın yazılı basın açıklaması şöyle:

“Hakimiyetin, kayıtsız ve şartsız halka ait olduğunu ilan eden ve Milli Egemenliğimizin sembolü haline gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 91. yıldönümüyle beraber dünyadaki tek Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Yarının yetişkinleri olarak gururlandığımız çocuklarımızın daha güzel, daha mutlu ve daha müreffeh bir ülkede yaşamaları için çıktığımız yolda, dünyada emsali görülmeyen bir taarruz ve istilayı defeden bir neslin torunları sıfatıyla, ilimizi ve ülkemizi, bu kutlu mücadelenin sembolü haline gelen TBMM’de temsil etmenin önemini de bu vesileyle bir kere daha tespit ettik.

Böylesine anlamlı bir günde, yaşadığımız cofrafyada dinmeyen gözyaşları ve bitmeyen savaşların varlığı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik iç ve dış tehditler, her gün görmeye alışık olmaya başladığımız toplumsal olaylar, arttığı oranda başka sosyal meseleleri büyüten işsizlik ve yoksulluk hepimizi her geçen gün daha da rahatsız ediyor. Burada saymakla bitmeyecek eksiklik ve aksaklıkların tek çözüm kaynağı olarak tanıdığımız halkımızla bu anlamlı günde kucaklaşmak  ve Milli Egemenliğimizin teminatı olarak gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi adayları olarak TBMM’nin kuruluş fikri ve maneviyatını bu vesileyle bir kere daha teneffüs etmekten duyduğumuz gururu Çankırı’mızın saygıdeğer halkıyla paylaşıyor, hepsinin bayramını canı gönülden tebrik ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler