Begüm’den günlerdir haber alınamıyor

Begüm’den günlerdir haber alınamıyor

Haberler - GündemAbone OlBegüm’den günlerdir haber alınamıyorEsenler, Fatih Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki Begüm Alkan, evinden ayrıldıktan sonra kayboldu.

İSTANBUL, Esenler’de 14 yaşındaki Begüm Alkan, 13 Kasım Pazartesi günü evden çıkarak kayıplara karıştı. Ailesi, kızlarını bulmak için kayıp ilanı verdi, ancak şu ana kadar bir sonuca ulaşılamadı. Begüm’ün üzerinde kimliği olmadan siyah mont, pembe sweatshirt, siyah pantolon ve beyaz ayakkabı ile evden ayrıldığı belirtildi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Begüm’ün, bir arkadaşıyla Bakırköy istikametine gittiği iddia edildi.

“SİZE YALAN SÖYLEYEBİLİRLER”

Baba Sedat Alkan, yaşadıkları endişeyi dile getirerek, “Bugün sekizinci gün ve hiçbir haber alamadık. Bir Yenibosna Köprüsünün oradaki duraktan Bakırköy istikametine gittiği söylediler. Onun dışında bir bilgi yok. Eğer bilgisi olan, gören varsa, gördükleri halde bize bilgi vermiyorlarsa büyük suç işliyorlar. Kendileri daha 14 yaşında çocuk. Bunların görüntülerine bakmayın. Konuşmalarından çocuk oldukları belli. Sizlere yalan da söyleyebilirler. Belki dövdü ailelerimiz bize eziyet ediyor diyebilirler ama öyle birşey söz konusu bile değil” şeklinde konuştu.

4-1.jpg

“NE OLURSUN ÇIK GEL”

Baba Alkan, kızına seslenerek, “Yavrum ne olur çık gel. Perişanız güzel kızım. Annen, baban. Çok kötü durumdayız. Yani yaşayan ölü gibiyiz. Çok kötü durumdayız. Gel kızım, ne olursa olsun gel. Korkma. Korkacak bir şey yok. Sana söz veriyorum öf bile demeyeceğim. Daha önce de dedim zaten; ne olursa olsun evine dön dedim. Hadi, telefonunu aç bir haber ver. Kimsenin sözünün lafına bakma sen. Güzel kızım dışarıda tehlikeler var, bin bir türlü tehdit var. Bak annen perişan. Ne olur yavrum. Beni düşünmüyorsan ona acı. Sen bizim gözbebeğimizsin. Ablan perişan. Deden, amcan perişan. Tüm aile seferber olduk. Seni arıyoruz her gün. Ne olur yavrum acı bize. Sana çok ihtiyacımız var. Ne olur güzel kızım. Ufacık bir ipucu olsa sana ulaşacağız ama yok. Bize bir ipucu ver yavrum” ifadelerini kullandı.

3-2-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler