Belediye Başkanı Esen TOKİ Başkanı ile görüştü

Belediye Başkanı Esen TOKİ Başkanı ile görüştü

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u makamında ziyaret etti. Başkan Esen'in TOKİ ziyareti akıllara 2 Şubat'ta Salim Çivitcioğlu'nun TOKİ ziyaretini akıllara getirdi.

2 Şubat Çarşamba günü AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ve ilçe belediye başkanları ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a yapılan ziyarette yer almayan (!) Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, bugün kendisine bağlı bürokratlarla beraber Ankara'da TOKİ Başkanı Bulut'u ziyaret etti.

Başkan Esen sosyal medya paylaşımında; "TOKİ Başkanı Ömer Bulut beyefendiyi ziyaret ederek kentimizdeki TOKİ ve kentsel dönüşümle alakalı projelerimizi görüştük. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Esen'in TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaretiyle ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmazken, akıllara şu soru geldi:

- Sayın Başkan; Çok değil daha 13 gün önce milletvekili Salim Çivitcioğlu, beraberinde Çankırı Valisi'ni de yanına alarak gerçekleştirdiği ziyarete o gün Belediye Başkan Yardımcısı Metin Keskinkılıç eşlik ederken siz neden katılmadınız?

MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU VE VALİ AYAZ ZİYARETTE...

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun TOKİ Genel Başkanı Ömer Bulut'u 2 Şubat Çarşamba günü makamında yaptığı ziyarete başta Çankırı Valisi Abdullah Ayaz olmak üzere, 3'ü MHP'li olmak üzere AKP'li ilçe belediye başkanları eşlik etmişti. Milletvekili Çivitcioğlu ziyareti sosyal medya hesaplarından aşağıdaki fotoğraflarla paylaşmıştı.

salim-civitcioglu-toki-ziyareti-resim-02.jpg

ÇİVİTCİOĞLU'NUN TOKİ ZİYARETİNDE GÜNDEME GELENLER

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile beraberindeki heyetin TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u makamında gerçekleştirdikleri ziyaretin ayrıntıları ile ilgili Sözcü18 Haber Merkezi şu bilgilere ulaştı:

- Yakınkent için 300 + 300 konutluk 2 projenin hayata geçirilmesi.

- Yine Yakınkent Organize Sanayii'nde faaliyet gösteren 4 fabrika yönetiminin bin konutluk talebi var. Bölgeye talepler gözönüne alındığında bin 500 konutluk bir proje ve Pelitözü'nde 2015 yılında 'konut yapımı' için ayrılan yaklaşık 1100 dönüm arazinin değerlendirilmesi.

- Ilgaz ve Orta ilçesine 150 konutluk, Kurşunlu ilçesine 300 konutluk 3 ayrı proje talebi.

- Çankırı'nın diğer ilçeleri Bayramören dahil olmak üzere 8 ilçede TOKİ çalışması gündemde.

salim-toki-ziyaret-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler