Belediye Meclisinde Celal Kamanın hayırları!

Belediye Meclisinde Celal Kaman'ın "hayır"ları!

İmar ve Şehircilik Komisyonundan Belediye Meclisine gelen kararlara Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Celal Kaman'dan "hayır" oyu.

Çankırı Belediye Meclisinin Ak Partili üyesi ve Başkan İrfan Dinç'in şehir dışına çıktığı günlerde genellikle "başkanlık koltuğuna" vekil olarak bıraktığı isim olan Celal Kaman'dan Belediye Meclisinin aralık ayı toplantısındaki kararlarına "hayır" oyu konuşulmakta.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre eski kulüp başkanı Ak Partili Belediye Meclisi üyesi Celal Kaman, Belediye Meclisinin aralık ayı toplantısında özellikle İmar Komisyonundan meclis gündemine gelen maddelerin birçoğuna "hayır" oyu kullanmış.

CELAL KAMAN: EVET VERİRKEN NEDEN SORMADINIZ!
Çankırı Belediye Meclisinin aralık ayı kararlarını incelediğimizde karşımıza çıkan tablo haber merkezimizi harekete geçirdi. Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Celal Kaman "Kararlara evet oyu verirken aramadınız da şimdi hayır dediğim için mi arıyorsunuz! Kişisel kararım. Herhangi bir açıklama yapma gereği duymuyorum" dedi.

KAMAN'IN HAYIR DEDİĞİ BAZI KARARLAR
İmar Komisyonu tarafından Belediye Meclisi gündemine getirilen ve meclis üyelerinin oylarına sunulan kararlar içerisinde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Celal Kaman'ın hayır dediği bazı kararlar şöyle:

- Karar no: 214
Kararın özü: Abdulhalikrenda Mahallesi 345 ada 184 nolu parsel üzerinde 04.11.2010 tarih, 200 sayılı Meclis Kararı ile İmar Plan değişikliği yapılarak “Park alanının Genişletilmesi ve Otopark Alanının Düzenlenmesine” dair karar

- Karar no: 216
Kararın özü: Abdulhalikrenda Mah.de İmar Planında Trafo Yeri Ayrılması dair karar;

- Karar no: 217
Kararın özü: Buğdaypazarı Mah. de İmar Yoluna İsabet Eden Parselde Düzenleme yapılmasına dair karar.

Benzer kararlar gibi Aralık ayı toplantısında İmar ve Şehirclik Komisyonundan gelen 6 kararda Celal Kaman'ın "hayır" oyu bulunmakta.

Bu arada "evet" oyu hiç kullanmamış diye soranlara! Celal Kaman sadece iki kararda "evet" oyu kullanmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler