Belediyeden AK Parti il binası önüne 'durak kondurma' tartışma yarattı

Belediyeden AK Parti il binası önüne 'durak kondurma' tartışma yarattı

Çankırı Belediyesi'nin AK Parti il binasının önüne 'otobüs durağı' yapma hamlesi tartışma yarattı. Çiçeği burnunda AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ve partililer Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen'in bu hamlesine tepki gösterdiler.

ÇANKIRI Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde Atatürk Caddesi üzerinde AK Parti İl binasının önüne 'otobüs durağı' yapım çalışmaları tartışmalara neden oldu.

AK Parti'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Koray Erdoğan'ın da tepkisine neden olan 'durak çalışması', 'şimdilik' (!) kaydıyla durduruldu.

"VATANDAŞ VE ESNAF DURAK İSTİYOR"

Tartışma yaratan çalışma ile ilgili olarak Çankırı Belediyesi Basın Bürosu henüz bir açıklama yapmazken, Sözcü18 Haber Merkezi'nin görüştüğü belediye yetkilileri "Atatürk caddesi üzerinde bir otobüs durağının olmasını vatandaş da esnaf da talep ediyor. Konuyla ilgili olarak tarafımıza iletilmiş onlarca dilekçe var. Vatandaş ve esnaf cadde üzerinde çalışma yaptığımız noktada 'durak' istiyor! Bizler de vatandaşın talebini yerine getirme konusunda planlama ve de çalışma yapıyoruz" dediler.

AK PARTİLİLER ÇALIŞMAYA TEPKİLİ

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Atatürk Caddesi üzerinde tam da AK Parti İl Başkanlığı binası önünde 'otobüs durağı' inşaa çalışmaları başta çiçeği burnunda İl Başkanı Koray Erdoğan olmak üzere partililerin tepkilerine neden oldu. AK Parti kaynakları "İhtiyaç olarak belirtilen durak yeri çok iyi niyetlerle tespit edilmiş olamaz! Çünkü 50 m ileride otobüs durağı mevcut. Bununla birlikte zamanlama da manidar! Sayın Başkan'ın yapılan çalışmayı bir şekilde revize edeceğine yürekten inanıyoruz" dediler.

Ayrıntılar geliyor...

cankiri-akp-il-binasi-onune-durak-resim-077.jpg

durak-akp-il-binasi-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler