Beşiktaş: 1 - DG Sivasspor: 2

Beşiktaş: 1 - DG Sivasspor: 2

Beşiktaş Demir Grup Sivasspor maçı ile Süper Lig'de 18. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nefes kesen maçta kazanan 2-1'lik skorla Sivasspor oldu.

Süper Lig'de ikinci devrenin ilk haftası olan 18. haftanın en kritik maçında lider Demir Grup Sivasspor ile zirve mücadelesi veren ekiplerden Beşiktaş, Vodafone Park'ta bir araya geldi. Sivasspor nefes kesen maçı 3-1 kazanarak oldukça kritik bir galibiyet elde etti ve 40 puana çıkarak zirvedeki yerini korudu.

Beşiktaş ise Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un üç puanla kapattığı haftada kaybederek 30 puanda kaldı ve ağır bir yara aldı. Siyah-beyazlılar, son dört lig maçında üçüncü kez mağlup oldu.

Sivasspor'un golleri 7'de Erdoğan Yeşilyurt'tan ve 45'te Mustapha Yatabare'den geldi. 7'de Erdoğan'ın frikik golünde Loris Karius inanılmaz bir hata ile topu elinden kaçırdı ve topun ağlara gitmesine sebep oldu. Beşiktaş'ın golünü ise 33'te Adem Ljajic kaydetti. Sivas'ta Uğur, 67'de kırmızı kart gördü.

Dk. 7: GOL! SİVASSPOR ÖNE GEÇTİ! Erdoğan'ın kullandığı frikikte Karius iyi bir müdahale yapamayınca ondan seken top ağlarla buluştu.

Dk. 24: BEŞİKTAŞ'TAN TEHLİKE! Gökhan Gönül sağ kanattan son çizgiye indi, ön direğe doğru yerden çevirdi, Caner Osmanpaşa kayarak araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Dk. 33: GOL! BEŞİKTAŞ SKORU EŞİTLEDİ! Burak'ın frikiğini kurtaran Samassa'dan dönen topu kale önünde kafasıyla tamamlayan Ljajic skora yeniden denge getirdi.

Dk. 45: GOL! SİVASSPOR YENİDEN ÖNDE! Fatih Aksoy'un ara pasına hareketlenen Yatabare kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Karius'un yanından topu ağlarla buluşturdu.

Dk. 47: BEŞİKTAŞ'TAN TEHLİKE! Kullanılan köşe vuruşunda Gökhan Gönül'ün vuruşunu direk dibinde Goiano çıkardı. Beşiktaşlı futbolcular Goiano'nun topu eliyle kestiği yönünde itirazda bulunsalar da hakem oyunu devam ettirdi.

Dk. 49: SİVASSPOR'DAN NET POZİSYON! Roco'nun kaptırdığı topun ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Fatih'in vuruşunu Karius çıkardı.

Dk. 67: VAR İLE KIRMIZI! SİVASSPOR 10 KİŞİ! Uğur Çiftçi, Gökhan Gönül'e yaptığı sert faulün ardından VAR kontrolleri neticesinde kırmızı kart gördü.

Dk. 74: BEŞİKTAŞ'TAN TEHLİKE! Caner'in kullandığı köşe vuruşunu ceza sahasında çok şık bir vuruşla tamamlamak isteyen Atiba'nın şutunu kaleci Samassa kornere çeldi.

Dk. 88: BEŞİKTAŞ'TAN TEHLİKE! Gökhan Gönül'ün son çizgiden içeri çevirdiği topa hiçbir arkadaşı dokunamadı.

Dk. 90+3: SİVASSPOR'DAN TEHLİKE! Beşiktaş köşe vuruşunda Karius da kalesini terk etmişti, ardından gelişen atakta Hakan Arslan orta yuvarlaktan kaleyi yokladı ama top auta çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler