Beşiktaş: 1 - İH Konyaspor: 0

Beşiktaş: 1 - İH Konyaspor: 0

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, uzun süre 10 kişi mücadelede ettiği maçta İttifak Holding Konyaspor'u evine 1-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti.

Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya göre 2 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Fraport TAV Antalyaspor karşısında ilk 11'de görevlendirdiği Atiba Hutchinson ile Georges-Kevin N'Koudou'yu yedek soyundurdu. Yalçın, bu oyuncuların yerine Necip Uysal ile Rachid Ghezzal'e şans verdi.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile Rıdvan Yılmaz ile cezalı Dorukhan Toköz ile Bernard Mensah karşılaşmada görev alamadı.

Öte yandan Beşiktaş'ın yeniden kadrosuna dahil ettiği Cenk Tosun, maçı tribünden takip etti.

İki takım oyuncuları, Epilepsi ile Savaş Derneğinin "Epilepsi için bak" kampanyasına destek amacıyla için bu hastalığın global rengi olan mor gözlükleri takarak sahaya çıktı.

Vodafone Park'taki maçın 21. dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Fabrice N'Sakala 15. dakikada gördüğü sarı kartın ardından Jevtovic'e yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartını alıp, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Beşiktaş, 81. dakikada öne geçti. Atiba'nın pasında topa buluşan Valentin Rosier, çaprazdan vurduğu top ağlarla buluştu: 1-0.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaş, iki maç sonra sahadan üç punla ayrılmayı başardı. 

Bu sonuçla puanını 48'e çıkartan Beşiktaş, averajla ikinci sırada yer alırken, galibiyet hasreti altı maça çıkan İH Konyaspor 24 puanda kaldı.

Süper Lig'de günün diğer sonuçları:
BB Erzurumspor: 1 - Hes Kablo Kayserispor: 1
Yukatel Denizlispor: 1 - Antalyaspor: 1
MKE Ankaragücü: 1 - DG Sivasspor: 4

TFF 1. Lig'de günün sonuçları:
Ankara Keçiörengücü: 1 - Adanaspor: 0
Altınordu: 2 - Boluspor: 1
Balıkesirspor: 3 - Akhisarspor: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler