Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

Bordo-mavililer, 5. dakikada Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş 57'de Boateng ile beraberliği, 64. dakikada ise Vida ile üstünlük golünü buldu: 2-1. Trabzonspor Sörloth ile 90+1'de beraberlik golünü buldu: 2-2.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan kritik mücadele nefesleri kesti! İki takımın da öne geçtiği maç 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Zirvede Sivasspor-Alanyaspor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının olduğu haftada mutlak 3 puan isteyen iki takım da tempolu bir futbol sergiledi.

Maçın hemen başında Sörloth ile 1-0 öne geçen Trabzonspor, deplasmandaki zorlu maça moralli başladı.

5. dakikadaki pozisyon sonrasında Beşiktaşlı futbolcular hakeme faul itirazında bulunsa da VAR hakemi Ali Palabıyık'ın orta hakem Fırat Aydınus ile iletişimi sonrasında gol geçerlilik kazandı.

İlk yarıda gol dışında sadece Guilherme'nin bir pozisyonu dışında etkili olamayan Trabzonspor'da Uğurcan kurtarışlarıyla sahneye çıktı!

Beşiktaş'ın geri dönüşü ikinci yarının başıyla başladı! Siyah-beyazlılar baskılı pozisyonlar sonrasında 57. dakika 1-1'lik dengeyi sağladı.

Kevin-Prince Boateng, Burak'ın yerden ortasına iyi bir vuruş yaparak topu Trabzonspor filelerine gönderdi. Yıldız futbolcu, vuruş anında sakatlandığı için gol sevincini yaşayamadı.

Beraberlikten sonra ataklarını sürdüren Beşiktaş, 64. dakikada Vida ile 2-1 öne geçti. Hırvat stoper, kornerden sonra kale önünde yaşanan karambolde topu önünde bulduğu pozisyonda Uğurcan engelini aşmayı başardı.

Trabzonspor'un beraberlik 90+1'de geldi. Sörloth Ekuban'ın arka direğe gönderdiği top vuruşunu yaparak maçın skorunu 2-2 olarak belirledi.

Süper Lig'de günün sonuçları:
HK Kayserispor: 2 - İH Konyaspor: 2
Göztepe: 1 - Gaziantep FK: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler