Beşiktaş: 3 - Kardemir Karabükspor: 1

Beşiktaş: 3 - Kardemir Karabükspor: 1

Süper Lig'n 3. haftasında Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki galibiyet serisine bayram öncesi de devam etti. Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile 13 Eylül'le oynanacak maç öncesi bir çok as oyuncusunu dinlendiren siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

Maça çok hızlı giren siyah beyazlılar, ilk dakikalarda özellikle Cenk Tosun'un etkili oyunuyla gole çok yaklaştı. Kartal'ın aradığı gol ise 26. dakikada geldi. Caner'in ortaladığı topu arka direkte tamamlayan Cenk Tosun, 3. maçtaki 4. golünü Karabük ağlarına gönderdi. Bu golden 4 dakika sonra sahneye çıkan Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş'ı devreye 2-0 önde götürdü.

İkinci yarıda ise daha etkili bir Karabükspor vardı. 48'de Traore'nin şık golüyle farkı bire indiren Karabükspor, beraberlik golü için de fırsatlar yakalasa da Fabricio gole geçit vermedi. 81'de Tolgay'ı ceza sahası içinde indiren Dany, 2. sarı kartla oyun dışı kalırken, Beşiktaş da penaltı kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan da maçın skorunu belirledi: 3-1.
 
Bu sonuçla Beşiktaş 7 puana yükselirken, Kardemir Karabükspor 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler