Beşiktaş Başakşehir maçı sonrası zirve el değiştirdi: 0-1

Beşiktaş Başakşehir maçı sonrası zirve el değiştirdi: 0-1

Ligde namağlup iki takım Beşiktaş ile Başakşehir arasındaki mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı. Bu sonuçla haftaya lider giren Beşiktaş, zirvedeki yerini kaybetti. Maç eksiği bulunan Başakşehir ise 2. sıraya yükseldi.

SPOR Toto Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Medipol Başakşehir’i konuk etti. Ligde namağlup iki takımın Dolmabahçe’deki mücadelesini Başakşehir 1-0 kazandı. Haftaya 1. sırada giren Beşiktaş, liderliği Konyaspor’a devretti. Bir maç eksiği bulunan Başakşehir ise 2. sıraya yerleşti.

Başakşehir’e galibiyeti getiren gol, 71. dakikada yeni transfer Bertrand Traore’den geldi. Bertrand Traore, Başakşehir formasıyla ilk golünü kaydetti. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 88. dakikada kırmızı kart gördü.

Hem Beşiktaş hem de Başakşehir, 90 dakika boyunca kaleyi bulmakta zorlandı. Beşiktaş karşılaşmayı 21’de 2, Başakşehir ise 7’de 1 isabetli şutla tamamladı.

BAŞAKŞEHİR KALESİNİ GOLE KAPATTI

Beşiktaş’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Turuncu-laciverti ekip; Kasımpaşa, Konyaspor, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarından sonra Beşiktaş maçında da kalesinde gol görmedi. Başakşehir, söz konusu 5 maçta fileleri 9 kez havalandırdı.

Bu galibiyetle Başakşehir puanını 13’e yükseltirken, Beşiktaş 13 puanda kaldı.

Süper Lig'de gecenin diğer karşılaşmasında;

Adana Demirspor 3-2 Trabzonspor

TFF 1. Lig'de günün tek maçında;

Altınordu 1-1 Pendikspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler