Beşiktaş, Kupa'ya veda etti!

Beşiktaş, Kupa'ya veda etti!

Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu heyecanı tüm hızıyla sürdü. Dadaşlar, ilk maçta olduğu gibi Vodafone Park'ta da 3-2 kazandı ve adını tarihinde ilk kez çeyrek finale yazdırdı!

Beşiktaş BB Erzurumspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Son 16 Turu heyecanı devam etti. Eşleşmenin ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup olan Kartal, Vodafone Park’ta da aynı skorla şok bir mağlubiyet aldı ve tarihinde ilk kez adını çeyrek finale yazdırdı. Büyük bir krize giren Beşiktaş ise son 8 resmi maçının 7’sini kaybetti.

Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Erzurumspor, Beşiktaş karşısında henüz 30. saniyede Oltan Karakullukçu ile 1-0 öne geçti. Şoku atlatan ve baskı kuran Beşiktaş, 33’te Diaby ile skoru eşitledi, 64’te Burak Yılmaz’la öne geçmeyi başardı. Tribünler maç boyu karşılaşmayı gergin izlerken ne olduysa 2-1’den sonra oldu!

67’da Sissoko’nun golüyle Dadaşlar 2-2’yi buldu. 72’de ise Oltan Karakullukçu yeniden sahneye çıktı ve skoru 3-2’ye getirdi. Tribünlerdeki az sayıdaki taraftar protestolara başladı. 90 Dakikalık mücadelenin sonunda Kartal şok bir mağlubiyetle kupaya veda etti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor tarih yazarak Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler