Beşiktaş rahat kazandı

Beşiktaş rahat kazandı

Beşiktaş, Avusturya'daki son hazırlık maçında Hırvatistan'ın NK Zadar ekibini 3-0 yendi.

Siyah-beyazlı takım, zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi. İlk yarıda Quaresma ile penaltı atışını değerlendiremeyen Beşiktaş, Cenk Tosun ile sonuca gitmeyi bildi. Milosevic ile bir gol daha bulan siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

13. dakikada Rhodolfo'nun uzun pasında son çizgide topa inen Olcay, meşin yuvarlağı geriden gelen İsmail'e bıraktı. Bu oyuncu, ceza alanına girdiği anda Batur tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

14. dakikada penaltı atışını kullanan Quaresma'nın vuruşunda, kalecinin çeldiği top üst direğe çarpıp oyun alanına döndü. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

18. dakikada kazanılan serbest vuruşta Quaresma'nın şutunda, barajdan seken topu ceza alanı içinde yakalayan Cenk, dönerek sert vurduğu meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

38. dakikada topla buluşan Cirjak, ceza alanı içinde kaleci Günay ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun ayak koyduğu meşin yuvarlağı Günay, kornere gönderdi.

Maçın ilk yarısını siyah-beyazlı takım, 1-0 önde tamamladı.

58. dakikada Olcay'ın soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşa Cenk, gelişine sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

80. dakikada Eslem Öztürk'ün pasında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Motta'nın gelişine güzel vuruşunda, kaleci parmaklarıyla meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

Aynı dakika içinde Eslem'in soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Milosevic, meşin yuvarlağı fileleri gönderdi ve farkı 3'e çıkardı: 3-0.

Karşılaşmayı Beşiktaş, 3-0 kazandı.

Beşiktaş, Avusturya'da yaptığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler