Beşiktaş taraftarı transfer oldu

Beşiktaş taraftarı transfer oldu

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü taraftarlarından 15’i Azerbaycan’ın Qabala kulübünün seyircilerine tezahürat dersi veriyor.

Hürriyet gazetesinde yeralan İsmail Er imzalı habere göre; Beşiktaş'ın Avrupa’ya nam salan taraftarları artık Azerbaycan’da da kendisini gösteriyor. Zira, İnönü Stadı’nda kale arkası eski açık tribününde yaptıkları şovlar, söyledikleri marşlar, ve şarkıları ile kendilerini gösteren Çarşı Grubu’nun oluşturduğu Asya Kartalları’nın amigoları stadın yıkılması ile birlikte transfer teklifi aldı. Türkiye’de çok önemli dostlarının tavsiyesi ile Beşiktaş maçlarına gelen Qabala Kulübü Başkanı Tale Heydarov hayran kaldığı siyah beyazlı amigolarla birebir görüşerek 15 kişiye transfer teklifinde bulundu.

"ASTRONOMİK PARALAR ALMADIK"
Heydarov, amaçlarının Azerbeycan’da gelişmekte olan futbol kültürünü renklendirmek olduğunu belirtip “Taraftarlarımızla mükemmel uyum sağladılar” dedi. Transfer olan grubun lideri ‘Asabi’ lakaplı Sedat Özdemir ise “Hem ülkemizin hem de Beşiktaşımızın reklamını yapıyoruz. Azeri futbolseverlere tezahürat konusunda ders veriyoruz. Her hafta Azerbeycan’a gidiyor maçlarda oyuncuları destekliyoruz. Otelimiz, ulaşımımız ve tüm ihtiyaçlarımız sağlanıyor. Futbolcular gibi astronomik transfer parası almadık ama kulüp başkanımız sağolsun tüm imkanları sağlıyor ve bizi mağdur etmiyor. Biz de takım berabere kalır, kazanırsa prim alıyoruz. Takım mağlup olursa hiç bir şey istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

ANLAŞMADA NELER VAR?
1- İstanbul-Azerbaycan gidiş dönüş uçak bileti
2- Günlük 100 dolar harcırah
3- Otel masrafları
4- Yeme-içme masrafları
5- Takım galip geldiğinde ekstra prim
6- Evli amigoların eşleri için ekstra uçak bileti

QABALA LİGDE 3. SIRADA
Azerbaycan Süper Ligi’nde geçen sezon 3. sıranın sahibi olan Qabala, bu sezona taraftarının da desteğiyle iyi başladı. Geride kalan 12 haftada elde edilen 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puan topladılar ve Karabağ’ın ardından 2. sıradalar. Attıkları 19 golle ligin en golcü ikinci takımı olan Radarlar, 7 gol yiyerek ligin kalesinde en az gol gören ekibi unvanının da sahibiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler