Beşiktaş, tur için avantaj yakaladı

Beşiktaş, tur için avantaj yakaladı

UEFA Avrupa Ligi play off turunda temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan'la 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda 2-1 kaybettikleri LASK Linz maçında ilk 11'de yer verdiği Roco ile Oğuzhan Özyakup, Partizan maçında yedek kulübesinde yer aldı.

Hollandalı futbolcular Babel ve Lens ise sakatlıkları nedeniyle Belgrad'a getirilmedi. Partizan maçında bu 4 ismin yerine Gökhan Gönül, Vida, Quaresma, Necip Uysal ilk 11'de başladı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında ev sahibi ekip Partizan 1-0 öne geçti. Goran Zakaric'in sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Ricardo Gomes kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Bu golden 1 dakika sonra Quaresma sahneye çıktı. Sağ kanatta topla buluşan Quaresma ortasını yaptı ve Tolgay Arslan kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu golle temsilcimiz Beşiktaş maçta eşitliği tekrar sağladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle geçildi.

İkinci yarıda oyunun hakimiyetin eline geçiren temsilcimiz Beşiktaş rakibine net gol fırsatı tanımadı. Girdiği fırsatları da gole çeviremeyen Beşiktaş sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Bu sonuçla temsilcimiz Beşiktaş, 30 Ağustos'ta Vodafone Park'ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantajlı bir skorla Belgrad'dan ayrılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler