Beylikdüzü'nde eski eş aracı kurşunlayıp intihar etti: 3 Ölü

Beylikdüzü'nde eski eş aracı kurşunlayıp intihar etti: 3 Ölü

Beylikdüzü'nde gece saatlerinde bir kişi bir hafta önce boşandığı eski eşinin de içinde bulunduğu aracın önünü keserek otomobile ateş açtı. Saldırı sonrası araç içinde bulunan biri kadın 2 kişi ağır yaralandı.

İstanbul/Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, isminin S.E. olduğu öğrenilen bir kişi kullandığı 01 YU 330 plakalı otomobil ile Topçu Sokağa gelerek bir hafta önce boşandığı eski eşi Ö. E.'nin de içinde bulunduğu, İ. Ş.'ye ait 34 AGL 137 plakalı aracın önünü kesti. Bu sırada İ.Ş geri geri kaçmak isterken park halinde duran başka bir araca çarparak durdu. Bu sırada araçtan inen eski koca S. E. ise eski eşi Ö.E.'ye ve yanında bulunan ve doktor olduğu öğrenilen İ.Ş.'ye silahla ateş açtı. Saldırı sonrası araç içinde bulunan eski eş Ö. E. ile beraberindeki İ.Ş. isimli kişi ağır yaralanırken, saldırıyı düzenleyen S. E. de aynı silahla intihar etti. Çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içinde bulunan Ö.E. ile İ.Ş.'ye ilk müdahaleleri yaparak en yakın hastanelere kaldırdı. Sağlık ekipleri saldırıyı düzenleyen S.E'nin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR
Saldırı sonrası hastanelere kaldırılan eski eş Ö.E. ile beraberinde bulunan İ.Ş.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Polis ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemi alarak sokak başlarına emniyet şeridi çekti. Polis ekipleri olay yerinde bulunan her iki araçta ve çevrede detaylı çalışma yaptı. Polis ekipleri olayla ilgili çevredeki vatandaşlardan bilgi alırken, etrafta da güvenlik kamera çalışması yaptı. Olay yerinde bulunan her iki otomobil de çekici ile otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler