Bilal Ay'dan iddialı çıkış: Çankırılı'nın başarısını ülkeye göstereceğim

Bilal Ay'dan iddialı çıkış: Çankırılı'nın başarısını ülkeye göstereceğim

Saadet Partisi İstanbul / Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Bilal Ay, Sözcü18 Haber Merkezi'nin sorularını yanıtladı. Başkan adayı Ay; "Çankırılı'nın başarısını tüm Türkiye'ye göstermek istiyorum" dedi...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin sorularını yanıtlayan İstanbul / Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Bilal Ay, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde hayli iddialı yanıtlar verdi. İşte sorular ve işte yanıtlar:

- Çankırı dışında Çankırılı aday bulmakta zorlanıyoruz. Siz ender isimlerden birisiniz. İstanbul’da var mı bildiğiniz başka bir Çankırılı aday?
Yine Saadet Partimizin İstanbul Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan ve Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz Çankırılı. Başka bir adayımız varsa da ben gözden kaçırdı isem affetsin lütfen.

- Peki sizce neden böyle? Neden Çankırılılar devlet yönetiminde aktif bir rol üstlenemiyor?
Bunun makul bir gerekçesi yok açıkçası. İnsanımız bunu sonuna kadar hakediyor. Umuyorum ki, ben, Recep Yılmaz ve Hüseyin Aydoğan seçimleri kazandığımızda ortaya koyacağımız başarıyla bu durumu değiştireceğiz.

- Çankırı sizin için ne ifade ediyor peki?
Memleketini kim sevmez. Ancak benimkisi bir başka tabiri caizse. Korgunluyum ancak Çankırı’nın her köşesini, istisnasız her köşesini seviyorum. Bir de ben Çankırı’ya güzelliğini veren esas şeyin Çankırılılar olduğunu düşünüyorum.

- Gaziosmanpaşa'da siyasi atmosfer nasıl? İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesini bir Çankırılı yönetebilecek mi?
Gaziosmapaşalı'nın ilgisi, desteği ve sevgisi gerçekten muhteşem. Çalışmalara başlamadan önce yaptırdığımız anketlerde de bunu görüyorduk ancak birebir yaşadığımız tablo, anketlerdeki rakamların da çok üzerinde.

Bugün seçimlerin en büyük favorisi olduğumuzu açıkça ifade edebilirim. Ayrıca burada kazanabilecek tek muhalefet adayı da benim. Ancak daha da önemlisi şunu ifade etmek istiyorum. Ben kazanırsam, Gaziosmanpaşa’da ister iktidar kanadından, ister muhalefet kanadından kimse üzülmez. Ben bunu büyük bir mutluluk olarak ifade etmek istiyorum.

- Saadet Partisi bir ittifakın içerisinde mi peki?
Hayır. Saadet Partisi tüm seçim bölgelerinde tek başına seçimlere girecek.

- Peki neden aday olma gereği hissettiniz?
Bunun 2 sebebi var. Birincisi Gaziosmanpaşa’nın ve insanımızın içerisinde bulunduğu durum. İkincisi ise Gaziosmanpaşalının sevgi ve talepleri.

Bugün üzülerek ifade edeyim ki Gaziosmanpaşa mutsuz bir şehir. İlçemizde esnaf mutsuz, spor kulüpleri mutsuz, gençler mutsuz, hanımlar mutsuz, kentsel dönüşüm muhatapları mutsuz. Özetle herkes mutsuz Gaziosmanpaşa’da. İnsanlarımıza bir sorsak, ‘dün mü daha mutluydunuz bugün mü?’ diye verecekleri cevap ‘dün daha mutluyduk’ olacak. Gaziosmanpaşa belediyecilik anlamında, belediye hizmetleri anlamında maalesef çok geride kalmış durumda. Diğer ilçelerde, komşu ilçelerde rutin haline gelmiş belediye hizmetleri dahi biz de hala lüks.

İkincisi ise halkımızın ilgi ve desteği. Adaylık sürecinden önce, çok yoğun destek ve sevgi mesajları aldım. Tabii hala da bunlar devam ediyor. İlçemiz için değil elimi, bedenimi taşın altına koymam gerektiğini hissetim. Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımız da beni bu göreve layık gördüler ve aday oldum.

- Peki bu mutsuzluğu nasıl bitireceksiniz?
AŞK ile…

- Nedir bu AŞK?
AŞK, bizim belediyecilik mottomuz. AŞK’ın A’sı azim ve adalet, K’si kararlılık ve kalite, Ş’si ise şeffaflık ve şefkat demek.

- Biraz daha açar mısınız AŞK Belediyeciliğini?
Azim, inandığımız değerlerden asla vazgeçmeyeceğiz. Gaziosmanpaşa için mücadele edeceğiz!

Şeffaflık, herşey işimizde şeffaf olacağız. Hesap verilebilir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz.

Şefkat, sadece adil olmak yetmez aynı zamanda şefkatli de olacağız. Kimseyi hor ve hakir göremeyiz, görmeyeceğiz. Herkesi, 500 bin kişiyi bir ailenin ferdi olarak görecek, bağrımıza basacağız!

Kalite, Gaziosmanpaşa’yı Türkiye’nin parmakla gösterilen ilçelerinden biri haline getireceğiz. A’dan Z’ye bütün işlerimizi titizlikle ve kaliteli bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Kararlılık, yılmayacağız. Yorulmayacağız. Bahanelere sığınmayacağız. Hep birlikte başarıya kilitleneceğiz ve başaracağız.

Böylece Gaziosmanpaşa’yı mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getireceğiz.

bilal-ay-secim-01.jpg
- “Gaziosmanpaşa’nın Milli Takımı” dediğiniz bir de kadronuz var…
Evet… Bu kadro her siyasi görüşten, her memleketten, her partiden dürüst, temiz, liyakatli, çalışkan insanlarımızın Gaziosmanpaşa için, sadece Gaziosmanpaşa’nın menfaatlerini ön plana çıkartarak bir araya geldikleri bir ekip. Çok yakında açıklayacağız ve Gaziosmanpaşa’da yer yerinden oynayacak!

- Farklı bir kampanya süreci yürütüyorsunuz. AŞK Belediyeciliği, Gaziosmanpaşa’nın Milli Takımı zaten oldukça iddialı söylemler iken bir de Gönüllü ekibinizin olduğunu duyuyoruz.
Evet, binlerle ifade edebileceğim ve her geçen gün sayıları artan gönüllüler var. Ancak bu arkadaşlarımız esasen benim değil Gaziosmanpaşa’nın gönüllüleri. Gaziosmanpaşa için çalışıyorlar. Bu arkadaşlarımızla birlikte yol yürüyoruz. Sonucunda Gaziosmanpaşa kazanacak.

- Siyasi atmosferi konuşurken değindiniz ama biraz daha açalım istiyorum. Bilal Ay iddialı mı?
İster anketleri ele alalım istersek sokaklara bakalım iki şey görünüyor. Bu seçimin favorisi biziz.

Günlerdir seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sokaklardayız. Adım adım bütün Gaziosmanpaşa’yı geziyoruz. Fert fert tüm Gaziosmanpaşalılar'a ulaşmaya gayet ediyoruz. Son derece büyük bir ilgi ve destekle karşılaşıyoruz. İnsanlar bizi de, ilkelerimizi de, düşüncelerimizi de benimsemiş durumda. Gaziosmanpaşa’nın sorunlarını bizim çözebileceğimize inanmış durumda. Bugün, bu sevgi ve destekten gözüken seçimleri büyük bir farkla kazanacağız.

Ayrıca yapılan anket çalışmaları var. Rakam vermek istemiyorum ama giderek artan bir ivmeyi orada da görüyoruz.

Ayrıca, hem sahaya hem anketlere hem de tabiri caizse işin matematiğine baktığımızda Gaziosmanpaşa’da benden başka kazanabilecek bir muhalefet partisi yok.

Tekraren ifade etmek istiyorum ki, ittifaklardan birisi kazansa diğeri üzülecek ama ben kazanırsam kimse üzülmeyecek. Gaziosmanpaşa kazanacak!

- Son olarak Çankırılılara seslenin istiyorum.
Çankırılı'nın bilgisini, becerisini, başarısını Gaziosmanpaşa'dan tüm Türkiye'ye göstermek istiyorum. Çankırılılar'ın destek ve dualarını talep ediyorum. Seçildiğim takdirde, memleketimizi en güzel biçimde temsil edebilmek üzere titizlikle çalışacağımı da belirtmek istiyorum.

bilal-ay-secim-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler