"Binali Bey bizim dünürümüz! Seçilirse Çankırı'ya yatırım gelecek!"

"Binali Bey bizim dünürümüz! Seçilirse Çankırı'ya yatırım gelecek!"

Bu haberin başlığında yer alan cümleler AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'na ait. Çivitcioğlu bu sözleri dün akşam İstanbul / Sultangazi'de Çankırılılar'ın katıldığı iftarda sarfetti!

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, dün akşam İstanbul-Sultangazi Belediye binasının 4'üncü katında ÇANFED'in organizasyonu olan iftar programına katıldı. İftar programına katılanlar arasında İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çatak ile AKP Çankırı milletvekili Av. M. Emin Akbaşoğlu ile, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak da bulundu.

Milletvekili Çivitcioğlu burada yaptığı konuşmada; "Sayın Binali Yıldırım bizim dünürümüz! Binali Bey İstanbul'a belediye başkanı seçilirse Çankırı'ya yatırım gelecek! Bildiğiniz gibi Çankırı Belediyemizin gerçekleştirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nı Ankara Büyükşehir, Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdi. Binali beyin seçilmesine yardımcı olun. Kendisi göreve gelirse bizlere yardım edecek" diyerek iftar programına katılan Çankırılılar'dan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek istedi.

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu sözlerini "Sizlerin anne-babaları bizlere emanet! Onları merak etmeyin! Bizler köy köy dolaşıyoruz. Bugün de bu ziyaretlerimize ara vererek buralara geldik. Yarın yine Çankırı'ya dönecek ve anne-babalarınızın köylerine uğrayacağız! Sizler Binali beyi seçtirin sonrasında göreve geldiğinde kendisi bizlere yardım edecek!" diyerek tamamladı.

ÇANKIRILI SORUYOR: ÇANKIRI İSTANBUL'UN 40'INCI İLÇESİ Mİ?
AKP'li milletvekilinin sözleri salondaki çok sayıda Çankırılı'nın tebessümüne neden olurken bazıları da "Sayın milletvekilinin 15 yıl AKP'li ismin yönettiği ve 17 yıldır AKP iktidarının olduğu ülkede, Çankırı'ya gelecek olan yatırım ümidini Binali Yıldırım'a bağlaması hayli tuhaf! Üç dönem İrfan Dinç'in belediye başkanlığında Çankırı'ya gelmeyen hizmet şimdi 'dünür' Binali Yıldırım ile mi gelecek? Bunun yanı sıra Çankırı İstanbul'un 40'ıncı ilçesi mi ki Binali Yıldırım Çankırı'ya hizmet getirsin? Biz 'dünür'ün Başbakanlığını da gördük!" sorularını sormadan edemediler.

AKP ÇANKIRI MİLLETVEKİLLERİNİN ARASI BİRAZ LİMONİ!

Öte yandan iftar programından sosyal medyaya yansıyan fotoğraf karelerine bakıldığında AKP Çankırı Milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu'nun aralarının 'limoni' olduğu anlaşılıyor!

Konuyla ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'nin kulislerden elde ettiği ilk bilgilere göre geride bıraktığımız Nisan ayı ile birlikte bugünlere kadar Akbaşoğlu ile Çivitcioğlu'nun 'tokalaşmadıkları' (!) ancak bazı isimlerin araya girerek her iki milletvekili arasındaki gerginliğin bugünlerde 'tokalaşma' düzeyinde olduğu ve mümkün olduğunca her iki ismin yan yana fotoğraf karelerinde görülmemeye dikkat ettikleri gözlemleniyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler