Bir kefende 2 cenaze!

Bir kefende 2 cenaze!

Oruç Aydemir, ölen ağabeyi İsmet Aydemir’in cesedini morgdan aldığında, son bir kez görmek için kefeni araladığında dehşete düştü.

Çünkü kefenin içinde ağabeyinin cesedinin yanı sıra bir kadına ait bacak parçasıyla bir bebek cesedi de vardı. Hemen polise haber verdiler. İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’nin 20 yıllık morg görevlisi olan ve gözaltına alınan Ahmet Akkuş, “Bebeği uzun süredir kimse almaya gelmedi. Bacak da kimsesiz bir kadınındı. Burada beklemesin diye böyle yaptım” diye konuştu.

Oruç Aydemir yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: “Abimin bacağı şekerden dolayı dizaltından kesilmişti. Cenazeye konulan kadın bacağıydı. Aynı kefene sarılmış bir bebek cesedi ve bacak bulduk.”

Polis ekipleri, kadın bacağının Seniha Çetin isminde huzurevinde kalan bir kadına ait olduğunu, iki bacak arasına duran bebeğin de 7 aylıkken ölü doğduğu ve bir aydır morgda beklediğini tespit etti. Yetkililer, bebeğinin DNA tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderileceğini söyledi. Aydemir’in, Cennet Mahallesi Yavuz Selim Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. (Kaynak: milliyet.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler