Bir video ile ülke gündemine oturan Ilgazlı Hasan'dan haber var!

Bir video ile ülke gündemine oturan Ilgazlı Hasan'dan haber var!

Sokakta yaşayan ve bir videoda anlattıklarıyla bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Çankırı'nın Ilgaz ilçesi nüfusuna kayıtlı Hasan Maden ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sokakta yaşayan ve bir videoda anlattıklarıyla bir anda sosyal medyanın gündemine oturan Hasan Maden ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Hasan Maden'in son halini Ankara Valisi Vasip Şahin paylaştı. Şahin, Hasan Maden'in tedavisinin tamamlandığını ve yeni bir işi ile evinin olduğunu duyurdu.

Vasip Şahin, söz konusu paylaşımına, "Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan M.'ni misafir ettik.Tamamlanan tedavisinin ardından bugün işbaşı yapan Hasan’ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkürler hayırseverler, Teşekkürler Türkiye" notunu düştü.

İşte Vasip Şahin'in o paylaşımı:

hasan-m-resim-012.png

HASAN MADEN'E İŞ VE BARINMA İMKANI ÇANKIRILI İŞ İNSANI NAMIK TANIK'TAN
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Ilgazlı Hasan Maden uzun süredir tedavi altındaydı. Hasan Maden'in ihtiyaçlarıyla ilgilenen Çankırılı iş insanı NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, kendisine iş ve hayatını sürdüreceği bir konutla birlikte ihtiyaçlarını da temin etti. Ilgazlı Hasan Maden bundan böyle sağlıklı bir konutta yaşamını sürdürürken, geçimini de kendisine sağlanan işte mesai vererek sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler