Birçok ilden 'boğulma' haberleri geliyor

Birçok ilden 'boğulma' haberleri geliyor

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yine birçok ilden boğulma haberleri geldi.

ŞANLIURFA’nın Siverek ilçesinde Fırat Nehri kıyısında pikniğe yapan Özkan Kantarmış (24), serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra Özkan Kantarmış'ın gözden kaybolduğunu fark eden çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ozkan-kantarmis-resim-02.jpg

Çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılan Özkan K. Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özkan K, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

2 ÇOCUK ANNESİ BOĞULDU

Mardin'in Midyat ilçesi Sivrice Mahallesine bağlı Beyazsu mesire alanına ailesi ile pikniğe giden 2 çocuk annesi Sultan Çaka (22), serinlemek için Beyazsu çayına girdi. Çaka’nın çayda bir süre yüzdükten sonra gözden kaybolması üzerine ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu sudan çıkarılan Çaka, Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sultan Çaka, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İZMİR’DE ÇOCUK BOĞULDU

Kınık ilçesinde sıcak havadan bunalarak köy deresine giren Doğukan Ay, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredekiler dereye atlayıp Doğukan’ı sudan çıkarırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede talihsiz çocuğun yaşamını yitirdiği tespit edildi. Doğukan’ın acı haberini alıp bölgeye gelen yakınları sinir krizi geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MUHARREM’İN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan gencin cesedi kaybolduğu yerin yakınlarında balık adamlar tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli ilçesinde serinlemek için denize giren 22 yaşındaki Muharrem Çakır isimli genç, bir anda kayboldu. Yakınlarının denizde arama yaptığı gence ulaşılamayınca dalgıçlara ve sahil güvenlik ekiplerine haber verildi.

muharrem-cakir-resim-02.jpg

Hem denizde hem kumsalda yapılan arama çalışmalarında gencin cansız bedenine yaklaşık 2 saat süren arama çalışmalarının ardından bulundu. Balık adamlar tarafından yapılan aramada Çakır’ın cansız bedeni kaybolduğu yerden yaklaşık 10 metre ileride bulundu.

Ambulansa alınan gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler