Bobo varsa sorun yok: 2-1

Bobo varsa sorun yok: 2-1

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş,

evinde konuk ettiği Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip 55'te Bobo ile öne geçerken 68. dakikada Hilbert ile Hakan Arıkan'ın hatasında faturayı Tita kesti. Maçı bırakmayan Beşiktaş 90+1'de bir kez daha sahneye çıkan Bobo ile güldü. Bu sonucun ardından siyah beyazlı ekip puanını 13'e yükseltirken Antalyaspor 8 puanda kaldı.

ANTALYA ŞANSSIZ BAŞLADI
Beşiktaş İnönü Stadı'ndaki mücadeleye Beşiktaş, taraftarının etkisi ile oldukça iyi başlarken Antalyaspor maça şanssız bir şekilde başladı. Karşılaşmasının 3. dakikasında Djiehoua sakatlanması sonucu oyuna devam edemedi ve yerini Veysel'e bıraktı.

Q7 ŞUTUNA DİREK İZİN VERMEDİ
Mücadelenin 18. dakikasında Quaresma'nın topu direkte patladı. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı her iki ekibinde kontrollü oyunu ile geçerken soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi.

ARANAN GOL 55'TE GELDİ
İkinci yarı ise oldukça yüksel tempolu bir 45 dakikada vardı. Siyah-beyazlılar rakip kaleyi baskı altına alırken aradığı golü 55. dakikada Bobo ile buldu 1-0. Bu golden sonra biraz olsun rahatlayan Beşiktaş, Antalyaspor karşısında bir çok net gol pozisyonuna girse de etkili olamadı.

KALEDE İNANILMAZ HATA
Mücadelenin 68. dakikasında ise Beşiktaş kalesi inanılmaz bir hataya imza attı. Ndjock'un uzun kale atışında Zitouni, topu kafayla ceza yayı içine doldurdu. Hilbert, topu kaleci Hakan'a vermek istedi. O sırada Hakan da öne çıkınca top boş durumdaki Tita'nın önünde kaldı. Tita da topu boş kaleye göndererek, skora dengeyi getirdi 1-1.

BOBO BİR KEZ DAHA SAHNEDE
Yediği gol karşısında şoka giren siyah-beyazlılar taraftarının desteği ile çabuk toparlandı. Nobre'nin de oyuna girmesiyle rakip kaleyi abluka altına alan Beşiktaş 90. dakikada Bobo'nun attığı golle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Öte yandan Medical Park Antalyasporlu Necati Ateş, oyunun son dakikasında ayak bileğinden sakatlandı.

Süper Lig'de puanını 13'e yükselten Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Rapid Wien maçı önceside moral bulmuş oldu.

GOL PASLARI ERNTS'TEN
Beşiktaş'ta Bobo-Ernts ikilisi, Medical Park Antalyaspor maçına damga vurdu. Guti'nin yokluğunda Bobo'nun attığı 2 golde de müthiş asistler yapan Ernst, taraftarlardan büyük alkış aldı.

BEŞİKTAŞ DOLU DİZGİN
Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u son anlarda attığı golle 2-1 yenen Beşiktaş, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Beşiktaş, bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 13 resmi maça çıkarken, sadece 1 kez yenildi.

Geride kalan 13 resmi maçın 10'unda sahadan galibiyetle ayrılan ''Kara Kartallar'', 2 kez beraberliği bozamadı, tek yenilgisini ise ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldı.

BEŞİKTAŞ: 2 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 1

STAT: BJK İnönü
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Mehmet Şahan Yılmaz, Gökhan Memişoğlu

BEŞİKTAŞ: Hakan, Hilbert, Zapotocny, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Aurelio (Dk. 77 Nobre), Ernst, Necip, Tabata (Dk. 87 Holosko), Quaresma, Bobo (90 3 Onur)
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Ndjock, Erkan, Radeljic, Deniz, Yenal, Kerem, Sedat, Ertuğrul (Dk. 62 Zitouni), Tita (Dk. 86 İlkem), Necati, Djiehoua (Dk. 5 Veysel)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 55 ve 90 1 Bobo (Beşiktaş), Dk. 67 Tita (Medical Park Antalyaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 17 Erkan, Dk. 21 Deniz, Dk. 74 Kerem, Dk. 75 Ndjock, Dk. 79 Radeljic (Medical Park Antalyaspor), Dk. 86 Zapotocny, 90 4 Hakan (Beşiktaş)

(Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler