Bodrum Skal Kulübü Başkanı Mesut Durateymur güven tazeledi

Bodrum Skal Kulübü Başkanı Mesut Durateymur güven tazeledi

Bodrum Skal Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu DTbH Bodrum Marina Vista Otel'de gerçekleştirildi. Başkanlığa Mesut Durateymur bir kez daha seçildi.

Bodrum Skal Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu DTbH Bodrum Marina Vista Otel'de gerçekleştirildi.

Genel kurul; Mevcut Başkan Mesut Durateymur ve yönetim kuruluna bir dönem daha görev yetkisi verdi.

Açılış ve yoklamanın ardından Divan Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Biçer seçildi. Denetim ve faaliyet raporlarının okunmasının akabinde tek liste ile seçimlere geçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Bodrum Skal Kulüp Başkanlığına bir kez daha DoublTree by Hilton Bodrum Marina Vista Otel Genel Müdürü Mesut Durateymur seçildi.

Başkan Durateymur seçim sonrasında üyelere teşekkür ederek; "Pandemi ve salgının hızla artarak ilerlediği şu günlerde kulüp olarak daha sık bir araya gelmenin yanı sıra kulübümüzü geliştirmek ve büyütmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeliyiz" dedi. 

2022 – 2024 Skal Kulüp Bodrum Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu ;

Mesut Durateymur (Başkan), Hasan Hüseyin Fındık (Asbaşkan), Dilşat Alkan (Genel Sekreter), Barbaros Güneş (Sayman), Üyeler: Sinan Durukan, Hakan Gürsoy, Yiğit Girgin

bodrum-skal-klup-yonetim-kurulu-resim-01.jpg

SKAL NEDİR ?

SKAL; Dünya turizm profesyonellerinin küresel turizmi ve arkadaşlığı yaymaya çalıştığı uluslararası en yaygın ve en eski turizm sivil toplum örgütüdür. Bünyesinde, uluslararası seyahat ve turizm endüstrisindeki tüm sektörleri toplaması bakımından da Dünyada tektir. Skal toplam 99 ülkede 12839 turizm profesyonelini çatısı altında toplamıştır.

 

SKAL TÜRKİYE

 Türkiye genelinde, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Kapadokya, Alanya, Çukurova, Marmara, Eskişehir, Konya, Karadeniz ve Troya Kulüpleri olmak üzere toplam 17 kulüp ile 824 turizm profesyonelini çatısı altında toplamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler