Borsa seçimi 8 Şubatta!

Borsa seçimi 8 Şubat'ta!

Çankırı Ticaret Borsası'nda yeni başkanı belirleyecek seçimin tarihi açıklandı.

Çankırı çiftçisinin merakla beklediği Ticaret Borsası seçimlerinin tarihi belli oldu. Çankırı'da yayın yapan Karatekin, Yenigün ve Doğruyol gazetelerinin bugünkü sayılarında yer alan ilana göre Ticaret Borsası seçimleri 8 Şubat 2013 Cuma günü yapılacak.

Başkanlık koltuğunda iki dönemdir oturan Hüsnü Ünal'ın yapılacak seçimli kongrede aday olduğunu açıklayan Tekinak Gıda Sanayi Ticaret A.Ş.'nin hissedarı ve aynı zamanda İdari-İhracat Müdürü Oğuz Ak ile kıyasıya bir yarış içerisinde olacağı da geçtiğimiz cuma günü Sözcü18 sayfalarında yer alan haberle ortaya çıkmıştı.

BAŞKAN ÜNAL: HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal son gelişmelerle ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle Borsamızda seçim süreci başlamıştır. Borsa Başkanlığına aday olduğunu açıklayan arkadaşımıza başarılar diliyorum. O arkadaşımız değerli bir isim. Benim adaylığıma gelince; hakkımızda ne hayırlısıysa onu yaşayalım derim. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacağım. Milletimiz günah ile sevabın değerlendirmesini yapar." dedi.

borsakongreilani-sozcu-resim-011.jpg

TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ DE START ALDI

Öte yandan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten ve ekibinin şehir merkezinde seçim bürosu hazırlıklarını tamamladıkları ve üyeleri ziyarete başladıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler