Boşanma aşamasındaki koca eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra...

Boşanma aşamasındaki koca eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra...

ANKARA'nın Sincan ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi ile çocuğunu öldürüp diğer çocuğunu yaralayan kişi, kendisini takip eden polise yakalanacağını anlayınca intihar etti.

EDİNİLEN bilgiye göre Muammer Karabacak, Sincan ilçesi Gökçek Mahallesi Kaymak Sokak'ta bulunan ailesinin yaşadığı sitedeki daireye balkon kapısının camını kırarak girdi. Karabacak, o sırada evde bulunan kızları N.K ve Havvanur Karabacak ile boşanma aşamasındaki eşi Bahtınur Karabacak'ı silah ve bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Havvanur ve Bahtınur Karabacak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerince yapılan çalışma kapsamında Muammer Karabacak'ın Konya'dan kiraladığı otomobille kaçtığı belirlendi. Tespit edilen otomobil Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince takibe alındı.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesi girişinde durdurulan Muammer Karabacak, otomobilini geri geri sürerek kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra otomobilini durduran Karabacak, silahıyla intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

ANNE VE KIZ, KONYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden anne Bahtınur ile ve kızı Havvanur Karabacak'ın, memleketleri Konya’da toprağa verildiği öğrenildi. Olayla ilgili incelemelerin ise devam ettiği aktarıldı. Çiftin evde bulunan diğer iki çocuğunun ise kendilerini odaya kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler